• 27 June 2018
  • Nieuws
  • 2 minuten

Geslaagd! Mijn eerste Google Online Marketing certificaat

Het online versterken van merken, bedrijven en mensen, dat doe ik al jaren voor de opdrachtgevers van Team Switch. Sinds vandaag doe ik dit Google gecertificeerd als Online Marketing Professional. Ik heb het door Google opgesteld e-learning programma Digitale Werkplaats succesvol doorlopen, en hiervoor een certificaat mogen ontvangen.

Het marketing landschap blijft ontwikkelen, dat is ontzettend interessant om te zien. Bij Team Switch zijn we altijd bezig om nieuwe mogelijkheden voor klanten te ontdekken, zo ook op het gebied van online marketing. Google is hierin een speler die niet meer weg te denken is uit ons leven. We zoeken via Google maps een locatie, gebruiken Google Mail en zoeken een lekker restaurant via onze telefoon.

Google is een autoriteit op het gebied van Online Marketing en leidt daarnaast ook digitale experts op. Met behulp van onder andere Google Digital Garage en de Academy voor Ads kunnen online marketing specialisten hun kennis uitbreiden. Nu kan Team Switch natuurlijk niet achterblijven. Omdat we al jaren actief zijn in online marketing heb ik deze kans aangegrepen om mijzelf te laten certificeren via de Digitale Werkplaats van Google als Online Marketing expert.

Met behulp van dit uitgebreide online programma heb ik nieuwe inzichten gekregen. Zo ben ik na vijf lessen in Search Engine Optimization weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hiermee help ik klanten binnenkort nog beter om met een website goed gevonden te worden via zoekopdrachten. Ook zoekmachinemarketing (SEM), video, retargeting en webanalyse zijn onderwerpen die aan bod kwamen.

Deze interessante e-learning modules zijn hier online te volgen. Een toegankelijke manier om je verder te verdiepen in online marketing, ik raad het iedereen aan. Bij Team Switch werk ik samen met verschillende jonge webdevelopers en online experts. En sinds ik, Daniel Storm, officieel ook dit Online Marketing certificaat via Google heb gehaald, voel ik me stiekem toch een stukje jonger. 😉