• 02 December 2022
  • InspiratieNieuwsTips
  • 2 minuten

De reclame inhaakmomenten van 2023

Iedereen wil unieke content waarmee je indruk maakt op de doelgroep. Maar vaak blijkt het een hele uitdaging om een jaar lang relevante posts te bedenken voor bijvoorbeeld sociale media. Daarom helpen we je graag een eindje opweg!

Wees 365 dagen lang zichtbaar bij je doelgroep met onze inhaakkalender!

Geef jezelf en je collega’s een voorsprong door alvast op de hoogte te zijn van interessante momenten waarop je op je site, de socials of elders in kunt haken. Deze overzichtelijke kalender helpt je bij het maken van relevante, leuke en maatschappelijk verantwoorde content waarmee je makkelijk sympathie kweekt. Wat zet jij op LinkedIn op ‘Verander-je-wachtwoord-dag’ in februari? Of stuur jij je collega’s een warm kaartje op ‘World Kindness Day’ in november? Met onze kalender heb je altijd input voor een leuk contactmomentje met je klanten, of je eigen medewerkers. En wij staan uiteraard klaar om je te helpen met bedenken hoe je deze momenten in kunt vullen!

Ontvang voor € 1.495 een speciaal pakket met 10 opvallende inhakers

Wil je direct scoren door Team Switch vast 10 opvallende inhakers te laten maken op basis van relevante dagen op de kalender? Vul dan het contactformulier in, zodat wij snel aan de slag kunnen met het maken van leuke en sympathieke content waarmee je geheid impact maakt op de doelgroep!

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.