Diensten

ON- & OFFLINE CREATIEVEN
Zetten uw doelgroepen in beweging

Bij Team Switch geloven we in een full service aanpak, waarbij verschillende disciplines samenwerken voor een beter creatief resultaat. Allemaal gebaseerd op de juiste mix van strategie, concept en creatie. Hieronder tonen we een deel van onze diensten. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Kom dan langs bij ons op kantoor voor een (vrijblijvende) creatieve sessie.

Campagne icon

Campagnes

Groot of klein

Vanuit een centraal creatief concept zetten we uw doelgroep in beweging. Met een mix van on- en offline middelen altijd vanuit één centrale gedachten. We laten ons graag uitdagen voor kleine en grotere campagnes.

Drukwerk icon

Drukwerk

Maak indruk

Goed drukwerk werkt. Een mooi magazine, folder, advertentie of direct mailing per post. Een effectief ontwerp met speciaal uitgezocht papier en afwerking. Alles is maatwerk en sluit naadloos aan bij uw merk.

Huisstijl

Maakt uw bedrijf

Vanuit een sterke positionering en merk-DNA ontwikkelen wij een huisstijl die perfect aansluit bij uw kernwaarden en missie. Dit doen we altijd vanuit een creatieve en verfrissende invalshoek.

Nieuwsbrief icon

Nieuwsbrieven

Eenmalig of structureel

Nieuwsbrieven zijn een effectieve tool om uw relaties en prospect te bereiken. Team Switch ontzorgt u volledig of ondersteunt waar nodig met ontwerp, (eind)redactie, verzendlijstbeheer tot aan de verzending.

Online marketing icon

Online Marketing Pakket

Online onder de aandacht

Wilt u online onder de aandacht komen én bij uw doelgroep blijven? Ons team van online specialisten staat voor u klaar! Samen zoeken we naar een ideale combinatie tussen verschillende online marketingtools.

Website icon

Websites

Uw online presentatie

Een website is onmisbaar voor sales, informatie delen of acties. Wij bouwen van uitgebreide complexe websites tot aan landingspagina’s. Altijd responsive, goed vindbaar en volledig afgestemd op uw marketingdoel.

Huisstijl icon

Promokleding met logo

Gewoon goed geregeld

Kleding met eigen logo, gewoon makkelijk besteld en snel in huis. Van warme sweaters tot representatieve windjacks.

Bekijk hier al onze
on- & offline diensten

Hieronder vindt u onze online en offline diensten. Creëren is een kwestie van combineren. En dat doen we graag. Daarom tonen we u hier een groot deel van ons uitgebreide dienstenpakket om u een indicatie te geven van alle mogelijkheden. Bij Team Switch gaan we niet alleen voor full service, maar ook voor een totaalaanpak.