Dienst

Drukwerk

Met drukwerk word je beter onthouden na een beurs. Of je helpt je gesprekspartner jouw aanbod door te ‘verkopen’ in zijn of haar DMU. En een nieuwsbrief scoort beter als ie digitaal én gedrukt wordt verstuurd. Folders, brochures, magazines, referentiecases, relatiegeschenken, zelfs een visitekaartje of certificaten gaan je verder helpen.

De drukwerk-mogelijkheden zijn eindeloos; gekke vormen, bewegende delen, een glimmertje met spot-UV, een glimmende folie of een preeg. Het kan allemaal met ons netwerk van drukkerijen van hier tot in Letland. Samen verzorgen we goed en betaalbaar drukwerk. Zonder risico’s en met heel veel service. Lees ook drie redenen om drukwerk aan ons uit te besteden.

Bekijk ook onze campagnes met een combi van digitaal en print. Of bel 0297-525580 voor een advies of voorstel.

Voorbeelden van drukwerk

Brochures

Een overzichtelijke verkoopbrochure is nog altijd een goede methode om vakschilders kennis te laten maken met Avis, of om juist te kijken naar welke mogelijkheden het merk nog méér biedt als een klus een speciaal product vereist. In de nieuwe brochure die we voor Avis ontworpen vormt eenvoud de boventoon. Hij doet wat hij moet doen en als lezer hoef je nooit lang te zoeken naar de informatie de je nodig hebt. En omdat we de producten weergeven in overzichtelijke categorieën weet je precies waar je zijn moet voor jouw favoriete Avis-product. De brochure is beschikbaar in twee talen, Nederlands en Frans.

JANSON KERSTKAART

Kerstkaarten of leaflets voorzien van een matlaminaat (voor zacht, bijna zijden, gevoel) én een spot-UV voor die glimmers erop, geven een chic gevoel. Zo maak je drukwerk speciaal en laat je zien dat jouw merk staat voor kwaliteit. In dit geval zijn de sneeuwvlokjes gemaakt in de vorm van de ‘brackets’ uit het logo en weergegeven met alleen spot-UV. Daarnaast is het ook nog eens opdikkende spotlak, waardoor de sneeuwvlokjes nog meer opgehoogd worden.

Veilig Bewust Flyers

Hoe promoot je een smartphone het beste? Nou, niet alleen digitaal menen we. Daarom bedachten we een actie op het huisadres van mogelijke opdrachtgevers. Een goed concept, gedrukt op stevig papier, voorzien van een opvallend cadeautje. Daarnaast is het ook verpakt in de juiste ‘bruine’ envelop die de boeven in films gebruiken en er zijn gepersonaliseerde etiketten en stickers. Dat zorgt voor opvalwaarde! En een unieke manier om vervolgens met een telefoontje niet koud binnen te komen.

Tupla Leaflet

Wie kiest voor een van de 55 luxe appartementen van project Zuydveste, krijgt een informatiemap met 5 leaflets en 4 pakketten met informatie over de huurvoorwaarden, huisregels, nieuwe mogelijkheden, tips en meer. We hopen dat de ontvangers in ieder geval een deel van die informatie bewaart en dus verpakken we dit in een zogenaamde offertemap. Een verzamelmap in dit geval. De map heeft een unieke vorm die past bij de huisstijl en is voorzien van spot-UV.

Gemeente De Ronde Venen Cadeaubonnen

Sommigen in de gemeenschap kunnen wel wat extra hulp gebruiken. In dit geval een cheque van € 50,- die besteed kan worden bij lokale winkels voor de kinderen. Om van zo’n stuk drukwerk een écht waardepapier te maken, werkten we de cheque af met koperfolie. Dan maak je van iets gewoons, echt iets speciaals.

Breewel Certificaten

Chauffeurs die al jarenlang schadevrij rijden zijn goud waard. Of zilver. Of brons. En daarom maakten we drie soorten certificaten voor deze ‘Ridders van de Weg’. Voorzien van een goud-, zilver- en bronsfolie om van zo’n certificaat een waardepapier te maken. Deze subtiele toevoeging van folie op een klassiek voelend papiertje met ribbels, maakt dat de ontvanger van het certificaat zich dubbel en dwars een ‘Ridder van de Weg’ voelt.

Design & productie Nikon

Hoe zorg je ervoor dat iemand die Nikon brillenglazen koopt, de waarde ervan ervaart. Nou, dan geef je hem of haar een zogenaamd ‘unbox-gevoel’. Alsof het een feestje is om je bril voor de eerste keer uit te pakken. We maakten een sterke box met magneetsluiting die werd voorzien van matlaminaat en spot-UV. Speciaal op maat gemaakt in China vanwege de capaciteit en kosten. In de doos zitten vijf gedrukte elementen. Een inlay, een unieke folder die erg slim is opgezet, waarbij we het maximale halen uit de standaardformaten (en dus voordelig blijven), een map voor oogmetingen en facturen, garantiekaartje, zijden vloeipapier voorzien van zwart-op-zwart logo’s en gepersonaliseerde kaarten die niet alleen de Nikon-signatuur hebben, maar ook de naam van de betreffende opticien. Een pakket van drukwerk waar we voorlopig trots op blijven.

nikon marketing
nikon marketing
nikon marketing

Insteek mapje voor de bon en de garantiebewijzen

nikon marketing
nikon marketing

Folder incl. garantiekaart (opticien tekent deze officieel)

nikon marketing
nikon marketing

Chique folie papier als inlay

nikon marketing

Leaflet met vier vouwen

nikon marketing
nikon marketing

Logo en stationary van Beers

’t Kan altijd mooier. En dus maakten we van een huisstijl waar de klant erg blij mee is, ook een drukwerkpakket waarmee zij voor de dag kunnen komen. Zo zijn er visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en adresstickers gemaakt in verschillende vormen.

van beers logo 1
van beers logo 2
Stationary van Van Beers tandtechniek uitgestald op een warm grijze achtergrond

Flyct Stationary

Als je werkt aan een mooi logo en een huisstijl die goed weergeeft wie je bent en waar je voor staat, dan werk je dat niet af met ‘gewoon’ drukwerk. Dan zoek je net even verder naar papier dat past (modern, klassiek, voordelig, chique, …). En in het geval van Flyct zochten we naar subtiele extra’s. Zo was het papier net iets dikker dan normaal en werkten we de envelop af met een herkenbaar patroon aan de binnenzijde die meer opvalt dan je misschien zou denken. In papierkeuze en afwerking zit meer creativiteit verborgen dan velen denken.

SCOL magazine

scol 1

Een Libelle voelt anders dan een Linda. En ook de krant is duidelijk anders wat uitstraling betreft dan een fotoboek. Dat komt niet alleen door het design. Ook de papierkeuze en afwerking draagt bij aan de uitstraling. Dat zie je ook terug in dit magazine dat we mochten maken voor Scol (Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden). Als je langskomt, kan je ‘m zelf bekijken, voelen en lezen natuurlijk!

scol 3
scol 4
scol 5
scol 6
scol 7
scol 8
scol 9
scol 10

Aan de slag met drukwerk?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.