Dienst

Drukwerk

Met drukwerk zorgt u voor een maximale indruk. Dit kan een sterk visitekaartje, krachtige brochure of een uniek relatiegeschenk zijn. Als creatief team zorgen we trouwens dat zo’n give-away niet zomaar een weggever is, maar een écht relevant relatiegeschenk dat klanten blij maakt. Met drukwerk kunt u niet alleen vertellen wat u doet, maar ook waarom andere klanten voor u kozen. Met een referentiecase gedrukt in een magazine of als onderdeel van uw folder bijvoorbeeld.

De mogelijkheden voor drukwerk zijn eindeloos. Of u nu kiest voor een visitekaartje met spot uv, een brochure met preeg of juist een folder met een ‘te gekke’ vouwwijze. Te veel om te kiezen? Wij denken mee over de juiste aanpak, die past bij uw doelen als bedrijf. Lees ook drie redenen om drukwerk aan ons uit te besteden. Onze specialisten weten namelijk alles over materiaal en afwerking, en weten bij welke drukker of andere specialist aangeklopt moet worden voor het juiste resultaat. Alles is maatwerk en sluit daarom naadloos aan bij uw merk.

Bekijk ook onze campagnes, daar is print vaak een belangrijk onderdeel van om zichtbaarheid te vergroten en indruk te maken.

Voorbeelden van drukwerk

Stationary Flyct

Logo en stationary van Beers

van beers logo 1
van beers logo 2
Stationary van Van Beers tandtechniek uitgestald op een warm grijze achtergrond

SCOL magazine

scol 1
scol 2
scol 3
scol 4
scol 5
scol 6
scol 7
scol 8
scol 9
scol 10

Aan de slag met drukwerk?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.