Dienst

Employer Branding

De juiste medewerkers vinden voor je organisatie kan lastig zijn. Maar wie tijd en energie steekt in employer branding en het binnen houden van de huidige werknemers, is de concurrentie voor. Een krachtig werkgeversmerk valt op, spreekt aan en werkt als een magneet. Trotse betrokken en gemotiveerde medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van je organisatie. Het team van Team Switch bundelt de krachten van HR en communicatie binnen jouw organisatie en bedenkt creatieve campagnes. Zo gaan we aan de slag om het unieke verhaal van je bedrijf te vertellen, aan huidige en nieuwe medewerkers.

Zodra je ons betrekt bij het creëeren van een sterk werkgeversmerk gaan we direct op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt aan de hand van onze BETER-theorie. Welke belofte heb je te bieden? Wat maakt je bedrijf eigen en triggerend voor potentiële collega’s? En hoe ga je deze mensen op een eenvoudige en relevante manier benaderen? Zodra we dit samen met jou hebben uitgezocht, kunnen we aan de slag met impact maken op de doelgroep!

Meer weten hoe je van je bedrijf een sterk werkgeversmerk maakt? Tijmen en Daniël zetten het kort en bondig voor je uiteen!

Bekijk hieronder een aantal van de Employer Branding-campagnes die we maakten voor onze klanten!

Voorbeelden van Employer Branding

Arbeidsmarktcampagne gemeente De Ronde Venen

Groene achtergrond met wit logo - Een baan die er echt toe doet voor gemeente De Ronde Venen

Campagneslogan

Waarom ga je aan de slag bij de gemeente? Wel, daar heb je een baan die er écht toe doet! Met deze campagneslogan laten we zien dat je bij de gemeente niet zomaar een baan hebt, integendeel, hier kun je echt verschil maken!

Website

De overzichtelijke website staat vol met verhalen van medewerkers die dagelijks het verschil maken in het woon- en werkplezier in gemeente De Ronde Venen. De bijbehorende foto’s ondersteunen dit verhaal. En uiteraard is er meer dan genoeg ruimte voor het vacatures, uitgelichte nieuwsberichten en filmpjes die je een kijkje achter de schermen geven.

Gehele website ontwerp werkenvoorderondevenen.nl - voor gemeentelijke arbeidsmarktcampagne

Met een kleine knipoog op het koffiebekertje en een kaartje op de deurmat motiveren we de huidige medewerkers van de gemeente om ook in hun eigen omgeving te zoeken naar nieuwe collega's!

Bedrukte koffiebeker - Voor wie haal jij straks een bakkie? Arbeidsmarktcampagne gemeente
Voor- en achterkant ansichtkaart - arbeidsmarktcampagne voor de gemeente De Ronde Venen

Kick-off

Met een lancering op het Raadhuisplein voor het oog van de media en een opvallende bedrukking op de bus weten nu alle inwoners dat je bij gemeente De Ronde Venen een baan krijgt waarmee je op een positieve manier impact maakt op de samenleving!

Bedrukte witte Volkswagen bus - Kom werken bij gemeente De Ronde Venen
Blauw groene poster om een lantaarnpaal - Wervende campagne voor de gemeente
Flap om lokale krant - Kies voor een baan die er echt toe doet om het nieuwsblad De Groene Venen
Achterkant actieflap om de Groene Venen - Wervende advertentie voor de gemeente

Fotografie

Met sprekende beelden waarin de mensen die het allemaal mogelijk maken laten we zien de iedere medewerker er toe doet. Daarnaast is er ook een mooie bijrol voor de prachtige landschappen van De Ronde Venen.

Groenmedewerker naast een boom - Aan het werk voor gemeente De Ronde Venen? Bekijk werkenvoorderondevenen.nl
Communicatiemedewerker voor een whiteboard - Ook aan de slag op de communicatieafdeling? Bekijk werkenvoorderondevenen.nl
Ambtenaar in gesprek over veiligheid met de politie - Constant werken aan een veilige gemeente? Bekijk werkenvoorderondevenen.nl
Sfeerbeeld met fietser en auto in De Ronde Venen - Meer fotografie vind je op werkenvoorderondevenen.nl

Wervingsvideo Solvinity

Zet jezelf op de kaart als werkgever met een video waarin je laat zien wat je te bieden hebt. Met deze combinatie van praktische informatie, sprekende beelden en inspirerende quotes van je collega’s heb je een “alles-in-1-pakket” voor het werven van nieuwe werknemers.

360talent - Welkomstdoosje met kaart én lolly's

Door je nieuwe collega’s op dag één al te verrassen met de een leuke gift die ook nog eens motiveert een rondje te maken en uit te delen, zet je jezelf direct neer als aantrekkelijke werkgever.

Kaarten

Naast het welkomstpakket was 360talent ook op zoek naar een andere manier om het hele jaar door luchtig, maar toch persoonlijk contact te houden met hun uitzendkrachten. Hiervoor hebben we een reeks kaarten bedacht, elk met een opvallende foto en een heldere boodschap. Zo kan 360talent bij elke gelegenheid een persoonlijk kaartje sturen!

De kaarten hangen er mooi bij op het kantoor van 360talent

Heeft u interesse om aan de slag te gaan met Employer Branding?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.