Dienst

Intranet-app

Een echt eigen App, voor het binden en motiveren van uw personeel. Heel simpel en met heel veel impact! Uw team oproepen om nieuw personeel in de eigen omgeving te werven, is gemakkelijk gedaan. Ook het delen van ervaringen via een eigen social-medium-kanaal. Op tijd je vrije dagen aanvragen. Het handboek voor gedrag of veiligheid altijd bij de hand hebben… De Intranet-App van Team Switch heeft zich al meerdere malen bewezen, is voordelig en heel eenvoudig zelf bij te houden.

Voordelen van een Intranet-app:

  • App download kan via Google Play en Apple App Store
  • Snel en makkelijk intern communiceren via push- en nieuwsberichten
  • Beheer met de eenvoud van WordPress
  • Meer betrokkenheid van uw personeel
  • Handige manier van kennisdeling
  • 24/7 toegang tot bedrijfsinformatie
  • Contactgegevens van uw collega’s makkelijk vinden
  • Content makkelijk aan te passen
  • Bewezen functies als: vrije dagen aanvragen, deel uw project, push-berichten, nieuwsberichten, vacatures delen, verjaardagen, smoelenboek, login, profielpagina, events, huisregels, veiligheidshandboek, spelletje, telefoonlijst, aanmelden voor events

Bereik al uw medewerkers

Met de interne communicatie app bereikt u wel eenvoudig uw collega’s. Zelfs als velen thuiswerken. U deelt wat u wilt delen via een heel eenvoudige manier (WordPress CMS). En komt u er een keer niet uit, dan staat het team van Team Switch iedere werkdag klaar om u te helpen. Uw collega’s zijn dan via hun smartphone te bereiken, te informeren en te motiveren. Zo verbindt u op een hele mooie manier al uw werknemers!

Switch Intranet-app

Stappenplan

Team Switch denkt graag met u mee en de intranet-app wordt op maat voor u gemaakt.

Stap 1: Voorbereiding

De basis van de Intranet-App bestaat uit een set van modules als ‘vrije-dagen-aanvragen’, ‘smoelenboek’, ‘eigen spel’, ‘huisregels en veiligheid’ en veel meer. Daardoor komen we snel tot een basisopzet van functies die we samen bepalen. Ook bepalen we in de eerste stap wat u precies wilt bereiken en voor wie. Ook dat maakt dat we kunnen bouwen met een hele sterke en eigen basis.

Stap 2: Ontwikkelen

We gaan aan de slag met een design in uw huisstijlkleur en vorm. Zodra die ook akkoord is (net als de content bij de 1e stap) gaan we echt bouwen met uw content. Ook testen we de werking in deze stap bij een groep van ca. 5 tot 10 medewerkers om eventuele verbeteringen al snel in te zien.

Stap 3: Opleveren

De App is klaar. Dan gaan we de app publiceren en aanbieden in de vorm die u wenst. Dat kan via Google Play en/of via Apple App Store. Helemaal beveiligd en alleen toegankelijk voor de medewerkers met een inlog en wachtwoord die u afgeeft. Na live-gang blijven we uiteraard betrokken voor onderhoud, bijsturing  of eventuele vragen. Alles om u en uw collega’s blij te maken met een gave, echt eigen, Intranet-App.

Deze werkgevers kunnen al niet meer zonder!

Van Schie app

Met medewerkers veelal op locatie, is het zaak voor het team van Van Schie, om hun medewerkers betrokken te houden bij het bedrijf. Bij al hun collega’s die ze soms maar een paar keer per jaar zien. Juist als het team verspreid is, biedt de Intranet-App uitkomst.

Van Schie App - download Google Play Store

Medewerkers vinden ‘m in de App Store of Google Play

Van Schie intranet app - menu

Een overzichtelijk menu

Van Schie intranet-app - social media

Deel verhalen in het eigen social medium kanaal

Breewel

Vrachtwagenchauffeurs die veelal onderweg zijn, houden graag ‘feeling’ bij het bedrijf waar ze trots op zijn. Ook als ze vanuit Aalsmeer naar Bordeaux rijden. Met een handige aanvraag voor vrije dagen die zich aanpast naar momenten (voor Moederdag worden meer bloemen gereden en dus minder vrije dagen mogelijk) is de Breewel-App erg praktisch. En met een duidelijk handboek voor wenselijk gedrag, indienen van bonnetjes en onderhoud aan auto’s, is deze Intranet-App heel erg Breewel-eigen gemaakt.

Breewell Intranet-app - handige iconen

Met grote pictogrammen is het gemakkelijk door te klikken

Breewel intranet app - verlof aanvragen

Met grote pictogrammen is het gemakkelijk door te klikken

Breewel Intranet-app - vacatures

Motiveer uw medewerkers op zoek te gaan naar nieuwe collega’s in hun eigen netwerk

Janson Bridging app

Naast het motiveren van uw collega’s en de betrokkenheid bij het bedrijf vergroten, is het bij Janson Bridging zaak om mensen te helpen in hun werk. Met een groot handboek en werkwijzen die zijn vastgelegd voor het bouwen en ook het onderhouden van bruggen in de hele wereld, wordt de Intranet-App ook heel praktisch ingezet.

Janson Bridging intranet-app - verjaardagen

Nieuws brengen we zakelijk en heel gezellig als het om verjaardagen gaat

Janson Bridging intranet-app - projecten

Het is gaaf om projecten te zien waar collega’s aan werken en trots op zijn

Janson Bridging intranet-app - nieuwsberichten

De nieuwsdeler bepaalt zelf hoeveel hij deelt en de lezer bepaalt wat hij/zij graag wil zien en lezen

Wilt u ook meer betrokkenheid van blije collega's?

Breng dan nu al uw medewerkers samen in één handige app en maak uw bedrijf mobieler en socialer! Geïnteresseerd? Stuur dan gauw even een bericht en wie weet heeft uw bedrijf binnenkort wel die superhandige app. Laten we starten met het tonen van de voorbeelden van Janson, Breewel en Van Schie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.