Klant

Antheon

Meer halen uit data, dat is waar Antheon voor staat. Dankzij revolutionaire software en analysemodellen kan Antheon aan de hand van de data van jouw bedrijf relevante voorspellingen doen over bijvoorbeeld inkoop, onderhoud van machines en omzet. Op deze manier helpen ze ondernemers bij het besparen van kosten en geven ze inzicht in de echte waarde van data.

Huisstijl

Antheon logo - kleur

Uitdaging

Het in Amsterdam gevestigde Antheon analyseert en verzamelt data van bedrijven en zet dat vervolgens om in relevante informatie en voorspellingen. Om de dynamiek van die data meer te laten leven was Antheon op zoek naar een representatieve en overzichtelijke website.

Aanpak

Met onze redesign van het logo als uitgangspunt zijn we aan de slag gegaan met het bouwen van een website waarop vormen en onderdelen in elkaar over lijken te lopen, als een soort constante ‘dataflow’. Door de ruime indeling van de pagina’s en de beknopte en heldere kopij heeft de website een frisse en overzichtelijke uitstraling. Precies zoals je van een bedrijf dat data inzichtelijk maakt zou verwachten!

Beeldmerk

Antheon logo - vorm

Briefpapier en visitekaartje

Antheon huisstijl

Webdesign

Antheon mobiele website

Webdesign

Antheon website - desktop