Klant

Aukes

Met meer dan 30 jaar ervaring in de theater- en evenementenmarkt is Aukes de perfecte technische partner voor uw beurs, event, voorstelling of tentoonstelling. Van klein tot groot, nationaal of internationaal, verhuur of verkoop, project of dry-hire u kunt bij de specialisten van Aukes terecht.

Dynamisch webdevelopment voor Aukes

Logo Aukes theatertechniek in kleur

Uitdaging

De concurrentie op het gebied van technische ondersteuning voor evenementen is groot. Daarom moet in het nieuwe ontwerp van de website de onderscheidende elementen van Aukes echt duidelijk naar voren komen. Zo blinken ze uit in service en advies, en wordt de klant van a tot z geholpen. Aan Team Switch de taak om dit ook in de website naar voren te laten komen.

Aanpak

Het huidige vlak in het logo stelt een spot-/theaterlicht voor. Een vorm die in het nieuwe webontwerp duidelijk terugkomt en mooi meeschaalt bij kleinere schermformaten. Die schuine vorm maakt het typisch Aukes. Zowel diensten als projecten hebben een dominante rol gekregen en het contactformulier komt op de juiste plekken terug in de website.

Webdesign Aukes Theatertechniek

Webontwerp voor Aukes Theatertechniek