Klant

Bluetrace

De wifi-oplossingen van Bluetrace stelt consumenten in staat heel gebruiksvriendelijk te werken. Het stelt organisaties tevens in staat om de omzet te laten groeien. Bluetrace Free wifi is beschikbaar voor alle marktsegementen: stadions, campings, winkelcentra, recreatiecentra, sportclubs, evenementen en meer.

Huisstijl en webdesign Bluetrace

Uitdaging

De vraag die Bluetrace bij ons neerlegde was om ze te positioneren als een leider in de markt. Een ervaren speler op het gebied van wifi als een service voor consumenten. Met als uiteindelijk doel om nieuwe deuren te openen bij horeca-, stadion-, sport- en OG-ondernemers. Om dit te bereiken zochten ze een eigen stijl met een grootsheid, waarbij het duidelijk is dat ze goed zijn in wifi.

Aanpak

Het logo was de basis voor een nieuwe huisstijl. Hierin komt voor middel van het beeldmerk al naar voren dat Bluetrace sterk is in wifi en dataverkeer binnen omkaderde omgevingen. Deze stijl is leidend geweest in het ontwerp voor de website dat onze artdirectors hebben neergezet. Samen met de webdevelopers is dit een grootse en strakke website geworden, die de technische doelgroep overtuigd van Bluetrace als partner om mee samen te werken.

Huisstijl

Bluetrace logo wit
Bluetrace logo zwart

Huisstijl

Bluetrace huisstijl

Roll-up banners

Bluetrace roll-up banners

Webdesign & -development

Website voor Bluetrace
Bluetrace websiteontwerp

Infographic

Een infographic gemaakt aan de hand van een uitgebreide power point presenatie.

Infographic voor Bluetrace

Bluetrace Stadion Connect app

telstar app afbeelding

Uitdaging

Bluetrace is de hoofdsponsor van voetbalclub Telstar. Telstar komt uit in de Keuken Kampioen Divisie. Naast de rol van hoofdsponsor, speelt Bluetrace ook de rol als wifiverbinder in het stadion. Bluetrace heeft ons benaderd om een app te ontwikkelen voor alle supporters en die een toevoeging is voor hun wifiverbinding.

Aanpak

Na een aantal brainstormsessies en schetsen is er een app ontwikkeld die niet alleen de gebruiker informeert over de voetbalclub, maar ook aanmoedigt om actief mee te doen. De app bestaat uit verschillende interactieve tegels. Elke tegel verwijst naar een apart onderwerp. Zo maakt de tegel ‘man of the match’ het mogelijk om vanuit de app te stemmen op jouw favoriete speler van de wedstrijd. Andere tegels verwijzen naar de actuele stand, de uitslagen van jouw club maar ook die van de concurrentie, het laatste nieuws, naar alle berichten op Twitter, de snack die er de komende wedstrijd in de aanbieding is en nog veel meer. De app sloeg zo aan bij Telstar dat we ook een app voor AZ mochten ontwikkelen. Stiekem een jongensdroom die uitkomt om te werken voor grote voetbalclubs. De apps voor AZ (AZ Matchday) en Telstar (Stadion Connect Telstar) zijn te downloaden via de App Store en Google Play. We zijn natuurlijk benieuwd wat u ervan vindt.

Bluetrace Stadion Connect Telstar App

Bluetrace Stadion Connect App Telstar
Bluetrace Telstar stadion connect page

Bluetrace Stadion Connect AZ App

Bluetrace AZ Stadion Connect

Bluetrace Stadion Connect AZ app download pagina

Bluetrace Connext Page voor het AZ stadion

Bluetrace Stadion Connect Telstar app download pagina

Camping Connect App

Camping Connect App

Uitdaging

Na het succes van de app voor de voetbalclub Telstar heeft Bluetrace aan ons gevraagd om een app te ontwikkelen voor campings. De app moest, net als bij Telstar en AZ, een toevoeging zijn op de wifiverbinding die Bluetrace verzorgt op campings.

Aanpak

De opzet van de app is soortgelijk als de apps voor Telstar en AZ. Deze keer zijn er tegels in de app opgenomen die een bijdrage leveren aan de kampeerbeleving van de gasten. Zo is er een tegel waarmee je op de hoogte blijft van alle activiteiten en je ook direct daarvoor kan aanmelden, de camping gasten informeert over het laatste nieuws en er worden aanbiedingen getoond. De app zorgt ook dat de gasten alle praktische informatie altijd bij de hand hebben. Via de app is de plattegrond altijd beschikbaar, is er snel een reservering gemaakt, alle calamiteiten informatie staat centraal bij elkaar en de website wordt getoond.

De app is ontwikkeld voor camping ‘De twee bruggen’. De app is een demo en nooit echt gebouwd. Bluetrace heeft de demo getoond tijdens de campingbeurs om de mogelijkheden te tonen aan campingbeheerders. Op de beurs is de app enthousiast ontvangen. We kijken uit naar de eerste versie die we mogen uitwerken.

Camping Connect

Camping Connect

Camping Connect App

Camping Connect