Klant

Bravinci

Bravinci biedt heldere inzichten in de data van bedrijven, zodat er nóg beter gepresteerd kan worden. Zo kan Bravinci bijvoorbeeld d.m.v. algoritmes drukte bij een restaurant of groothandel voorspellen en zo tijdig aangeven wanneer er bijvoorbeeld meer ingekocht moet worden, of wanneer er extra personeel ingezet moet worden. En dat zijn slechts twee voorbeelden van de grote hoeveelheid relevante informatie die Bravinci uit de gegevens van ondernemingen kan halen. Dankzij het werk van Bravinci kunnen bedrijven efficiënter de toekomst in!

Complete branding

bravinci

Uitdaging

Bravinci was als gloednieuwe onderneming opzoek naar een allround communicatiepartner die ze kon voorzien in een sprekend logo en passende vormgeving. Dat logo en die vormgeving moesten vervolgens meteen ingegoten worden in de nog te bouwen website, zodat Bravinci haar activiteiten kon starten met een goede marketingbasis.

Aanpak

In de wereld van data hangt alles samen. Er is geen begin of eind, maar alleen maar continuïteit. In het logo van Bravinci, dat bijna Escher-achtige trekken heeft, is dit ook goed te zien. Waar het logo zo kunstig is, is de site juist heel helder en overzichtelijk. Data is voor veel mensen misschien een mysterie, maar de communicatie over data van Bravinci moet dit absoluut niet zijn. Het is de bedoeling dat Bravinci het werk doet, en de klant alleen maar heldere inzichten heeft. Zo weet iedereen die samenwerkt met Bravinci precies waar hij/zij aan toe is!

Logo & huisstijl Bravinci

bravinci
bravinci
bravinci
bravinci

Technische perfectie

bravinci

Social icoon en kleurgebruik

bravinci
bravinci

Visitekaartjes

bravinci

Webdesign & development

bravinci

Bekijk de website van Bravinci live bravinci.com