Klant

City Hub

De visie is ontstaan vanuit duurzaamheid. Omdat er steeds meer online wordt besteld, lopen stadscentra vaker en sneller vol met halfvolle bestelbusjes, die allemaal op tijd de bestelde producten willen bezorgen. Dit zorgt niet alleen voor verkeersopstoppingen en een hoop irritatie, maar ook voor ontzettend veel onnodige luchtverontreiniging. Daarom heeft City Hub handige distributiecentra aan de rand van steden, waar alle verschillende bestellingen worden verzameld en met slechts één groen transportmiddel het centrum in worden gereden en bezorgd.

Design van het logo

Beeldmerk voor CityHub

Uitdaging

Een nieuw en fris logo maken dat aansluit bij deze tijd. En wat duidelijk transport en opslag duidelijk maakt.

Aanpak

Diverse logo studies erop losgelaten en uiteindelijk uit gekomen op een abstracte vorm van een doos in combinatie met de pijl vormen van het transporteren van goederen. We hebben gekozen voor moderne en opvallende kleuren die je goed bijblijven.

Logo

Logo City Hub
Zwart logo City Hub

Webdesign en development

Responsive webdesign in een smartphone scherm

Uitdaging

De nieuwe huisstijl die we hebben ontwikkeld door te trekken in de website. Kleur, vorm en typografie zijn hier heel belangrijk in geweest. Dat is toch echt de basis van je eigen identiteit. Een website die toegankelijk is, makkelijk te begrijpen en die nieuwe leads genereert.

Aanpak

Goed geluisterd naar de wensen van de klant om zo goed mogelijk aan de slag te kunnen gaan. We moesten bij nul beginnen. City Hub is een nieuw bedrijf dus we hebben vooral gekeken naar andere self storage bedrijven. De slechte en goede ideeën die je dan tegenkomt filter je en verwerk je in een functionele website die uitnodigt.

Website

Modern webontwerp voor City Hub op een desktop scherm, laptop, tablet en smartphone
Webdesign voor Cityhub in een smartphone scherm