Klant

CNG

Climate Neutral Group is een social-venture; een bedrijf waar financieel resultaat en maatschappelijke impact hand in hand gaan. In 2002 zijn zij opgericht om het klimaatprobleem tegen te gaan, onder andere door de Stichting Doen en de Triodos Bank.

Merkpositionering CNG

Climate Neutral Group beeldmerk

Uitdaging

Climate Neutral Group adviseert bedrijven hoe ze duurzamer kunnen ondernemen. Ook zijn ze businesspartner voor bedrijven die hun bijdrage aan de klimaatverandering willen compenseren. Onze uitdaging is om nieuwe opdrachtgevers te werven én om ervoor te zorgen dat huidige klanten zich nog meer thuis voelen bij Climate Neutral Group. Daarom gaan we aan de slag met de merkpositionering.

Aanpak

Het positioneren van Climate Neutral Group in de huidige markt als de meest klantgerichte businesspartner met de beste oplossingen op het gebied van reduceren en compenseren van CO² uitstoot. Om het milieu te sparen, maar ook om bedrijfskosten te verlagen. Bijvoorbeeld als het gaat om het compenseren van zakelijke vluchten. We maakten een creatieve direct marketing campagne, en realiseerden onder andere brochure, roll-up banners en webpagina’s voorzien van pakkende graphics.

Huisstijl

Climate neutral group
Climate neutral group

Responsive webdesign en digitale nieuwsbrief

Climate neutral group
Climate neutral group

Campagne groen vliegen

CNG

DM actie

vliegen

Climate neutral group
Climate neutral group
Climate neutral group

Folder en Roll up banners

wbc-Folder_cng
wbc-Roll up banner_cng
CNG spaaractie

Energie besparingsactie

DM - spaarpot