Klant

Cobouw

Cobouw is de plek om het laatste bouwnieuws te lezen. Zowel de Cobouw website als de krant verschaffen meer inzicht in de economie, politiek, aanbestedingen en innovatie in relatie tot de Nederlandse bouw. Kortom, onmisbaar voor bouwprofessional.

Week van de bouw

Uitdaging

Bouwend Nederland werkt beter met Cobouw als partner. Een stevig statement, waar we heel bouwend Nederland van willen overtuigen. Want het nieuws, de tips en de events die Cobouw biedt helpen om betere resultaten te behalen. Daarom creëerden we een campagne voor de ‘Week van de bouw’. Een mooi moment om de sector te overtuigen van de meerwaarde van Cobouw.

Aanpak

Na de ontwikkeling van een thematisch logo werkten we aan verschillende creatieve promotiemiddelen. We gingen aan de slag met advertenties, direct marketing, landingspagina’s en nieuwsbrieven. Maar ook ondersteunden we met creatieve invulling van de beursdeelname, creëerden we Prezi presentaties en ontwierpen we verkoopfolders. Eigenlijk hebben we alles uit de kast gehaald om met een duidelijke en overtuigende campagne de doelgroep te bereiken.

Logo

Ontwerp

Bouwberichten.nl & Kosteninformatie.nl

Cobouw – Week van de bouw – Logo

Aankleding

promo dames

Cobouw – Week van de bouw – Promotiemiddelen

Direct

Mailing

Cobouw – Week van de bouw – Direct mailing
Cobouw – Week van de bouw – Direct mailing

Direct mailing

Waardecheque

Cobouw – Week van de bouw – Direct mailing - Waardecheque

Beurs-

Aankleding

Cobouw – Week van de bouw – Beursaankleding
Cobouw – Week van de bouw – Beursaankleding
Cobouw – Week van de bouw – Beursaankleding

Social Media

Visuals

Facebook

Pagina

Twitter

Pagina

Cobouw Bouwberichten video

Voor Bouwberichten hebben we verschillende videos gemaakt van referenties. Tevreden Cobouw klanten hebben we gefilmd op locatie. Zij vertelden over hun positieve ervaringen van een Bouwberichten abonnement.

Prezi presentatie Bouwberichten