Klant

ENEV

Enev is gespecialiseerd in fijnmechanisch draai- en freeswerk. Met als specialisatie langdraaiwerk. En dat al ruim 30 jaar. Het flexibele machinepark draait 24/7 voor een optimale levering. Het vakkundige team waarborgt de kwaliteit en staat u altijd bij met passend advies. De medewerkers van Enev, zijn stuk voor stuk specialisten die hun vak tot in de puntjes beheersen. Het uitgangspunt is altijd; als u een idee of uitdaging heeft, dan kan Enev het maken.

Webdesign & development

Logo van Enev

Uitdaging

De website van een Enev was alweer een tijdje geleden gebouwd en aan ons werd gevraagd of we de website konden vernieuwen. Geen enkel probleem natuurlijk, dus we zijn direct aan de slag gegaan.

Aanpak

Er is eerst gekeken naar de oude website en die is als basis gebruikt voor het plan van een nieuwe site met een betere SEO, mooiere presentatie en bewuste conversie-momenten.

Nadat er een strategisch webplan gemaakt was, ontwierpen de art directors van Team Switch een nieuwe opzet en is het onlineteam aan de slag gegaan met webdevelopment. WordPress is vanwege de kracht en eenvoud gekozen als backend voor een overzichtelijke en makkelijk te beheren website.

 

Webdesign & development

Website voor Enev getoond op diverse devices
Enev website op mobiel