Klant

G4S

G4S maakt ieders woon-, werk- en leefomgeving veiliger als marktleider in veiligheids- en beveiligingsoplossingen. Dit doen ze door nauwe samenwerking met klanten en ketenpartners, verregaande kennis over diverse sectoren én door continu te investeren in gekwalificeerde mensen en waardevolle innovaties.

G4S Health Protection campagne

g4s

Uitdaging

De veiligheidsexperts van G4S bieden een uitgebreide selectie aan middelen en diensten om te zorgen dat bedrijven en openbare gebouwen hun personeel en bezoekers Coronavrij kunnen houden. Het was de taak van Team Switch om te zorgen dat deze innovatieve oplossingen op de virtuele deurmat van potentiële klanten terecht kwamen.

Aanpak

Alle informatie over de diensten van G4S moet snel en makkelijk in te zien zijn. Daarom hebben we een heldere landingpage ontworpen als uitvalbasis. Door vervolgens een echte campagne te draaien op sociale media en via Google Ads konden we zorgen dat precies de juiste doelgroep wordt overgehaald een kijkje te nemen op de site. Door blogs te schrijven over het onderwerp hebben we ook een stukje onderbouwing gegeven als het gaat over waarom het nu zo belangrijk is dat iedereen zich veilig op de werkvloer kan begeven.

Campagne logo + slogan

g4s

Brochure

g4s
g4s
g4s

Webdesign & development

g4s

Neem een kijkje op de website better-be-safe.nl

LinkedIn Ads

g4s
g4s
g4s

GIF banners

g4s
g4s
g4s

DM paraplu

g4s

1/1 advertentie

g4s
g4s