Klant

Gemeente Delft

Delft is een stad met een rijke historie, zo is het dé stad van Willem van Oranje. Daarnaast staat de stad ook bekend om de prijswinnende zonneauto Nuna, de stormparaplu en ook wordt er gewerkt aan Elon Musk’s Hyperloop. De gemeente Delft stimuleert technische bedrijven om zich te vestigen in Delft. In samenwerking met de TU is Delft Technology Partners ontstaan, om samen te werken aan de techniek van de toekomst, kortom; “Engineering tomorrow’s business”. Delft Technology Partners denkt mee over bedrijfsruimte, stelt een groot netwerk beschikbaar en zoekt samenwerkingen op met o.a. de TU Delft.

Webdesign & development

Ipad scherm met ontwerp van de homepagina voor Delft

Uitdaging

Voor Delft Technology Partners zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe website. Hier komt vaak veel bij kijken. Zo zoeken we altijd naar de juiste look en feel, die helemaal past bij de stijl van nu. Daarnaast moet dit matchen met de huidige huisstijl van de gemeente Delft, een mooie uitdaging. Ook kijken we naar een goede structuur, die voor een optimale gebruikerservaring zorgt maar ook conversie aanjaagt.

Aanpak

De structuur van de website is deels bepaald door de oude website. Kijkend naar de statistieken zijn keuzes gemaakt met betrekking tot de nieuwe opzet. Aan de hand van de huidige huisstijl is er een mix gemaakt met nieuwe elementen. Zo zie je patronen, schuine vlakken en afgesneden hoeken terugkomen om het helemaal van nu te maken. Samen met de speelse effecten als je over een knop beweegt in een solide WordPress omgeving maakt dit de website helemaal af. De achterkant van de website is zo voor de klant ingericht dat deze makkelijk te beheren is. Tenslotte is de site responsive en dus prima te bekijken op alle schermformaten.

Website Delft Technology Partners

Ontwerp homepagina Delft Technology Partners

Bekijk de website van Delft Technology partners hier.