Klant

Golfpark Wilnis/Vianen

Golfliefhebbers in het midden van het land kunnen terecht bij Golfpark Wilnis en De Kroonprins Vianen. Deze golfbanen bieden uitdagende banen, geschikt voor de beginnende én ervaren golfer. In een rustige omgeving kunt u ontspannen een balletje slaan, gewoon genieten.

Huisstijl

Beeldmerk voor Golfpark Wilnis.

Uitdaging

Golfpark Wilnis en De Kroonprins Vianen wensten één herkenbare huisstijl, waarin beide golfparken een eigen identiteit behouden. Ze kwamen bij Team Switch voor een opfrisbeurt van de huidige huisstijl, op zoek naar een visuele aanpak die doorgetrokken kan worden binnen de twee golfparken.

Aanpak

De artdirectors zijn op zoek gegaan naar een heldere stijl die voor beide golfbanen gebruikt kan worden. Hierdoor creëer je een duidelijke en herkenbare stijl. Eerst hebben we de twee logo’s een opfrisbeurs gegeven. De vorm, kleur en typografische uitstraling zijn naar elkaar toe getrokken. Het geheel krijgt zo een mooiere uitstraling, die helemaal past in deze tijd. We hebben deze stijl doorgevoerd in verschillende huisstijlelementen; visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Logo ontwerp Golfpark Wilnis en Vianen

Logo voor Golfpark Wilnis
Logo van De Kroonprins Vianen

Huisstijl

Briefpapier, envelop en visitekaartje voor Golfpark Wilnis als onderdeel van de huisstijl

ADVERTENTIES, TOEGANGSKAARTEN EN MEER

Flyer voor Golfpark Wilnis

Uitdaging

Na het aanpakken van de huisstijl kwam de vraag van Golfpark Wilnis en De Kroonprins Vianen om verschillende communicatie uitingen in dezelfde herkenbare stijl te ontwerpen. Zo passen alle uitingen van beide golfparken in één stijl.

Aanpak

We zijn aan de slag gegaan om de huisstijl door te voeren in verschillende elementen. Zo vind je de herkenbare ronde vormen uit het logo terug in onder andere de nieuwe advertenties. Daarnaast hebben we ook flyers, scorecards, greenfee-vouchers en de informatie-screens van de nieuwe stijl voorzien. Alle uitingen van beide golfparken hebben nu een duidelijke stijl en zijn heel herkenbaar. Wat ons betreft een absolute hole-in-one.

Advertentie 1/2

Advertenties voor Golfpark Wilnis en Kroonprins Vianen

Advertentie 1/1

Advertentie in opengeslagen magazine van Golfpark Wilnis

Oefen faciliteiten bord

Bord voor Golfpark Wilnis met een geillustreerde kaart van de oefenfaciliteiten

Toegangskaart

Toegangskaart tot golfpark Wilnis

Poster

Poster voor Golfpark Kroonprins in Vianen