Klant

Granuflex, Genan en Kargro

Granuflex is net als Genan en Kargro leverancier van duurzame rubberen tegels. Deze tegels liggen bijvoorbeeld op speelplaatsen, in paardenstallen of worden gebruikt als dakbedekking. Daarnaast leveren ze rubber granulaat voor kunstgrasvelden.

Campagne Sportveldkorrels

Granuflex korrels logo

Uitdaging

Samen met twee grote concurrenten staat Granuflex op één stand tijdens de Nationale Sportbeurs. Tijdens het evenement wilden ze de bezoekers een positief geluid laten horen over kunstgrasvelden met rubbergranulaat of rubber infill. Bij aanvang van het project werd afgegaan op onderzoeken die aantoonden dat het product onterecht negatief in het nieuws was geweest. Inmiddels kunnen de onderzoeksresultaten weer veranderd zijn.

De campagne rondom rubber sportveldkorrels trapten we af met een advertentie in het beursmagazine. In lijn met dit ontwerp creëerde Team Switch een beurswand en flyer voor de beurs. Duurzaamheid in combinatie met sportplezier staat in zowel kleurgebruik, tekst en beeldkeuze centraal. Op de uitingen staan vijf voordelen van rubberkorrels benoemd, op de bijbehorende campagnewebsite worden deze ondersteund met uitspraken van gerespecteerde partijen zoals de KNVB, RIVM en diverse media.

Website Granuflex

Desktopscherm en tablet met het website ontwerp voor Granuflex over sportveldkorrels
Opengeslagen magazine met advertentie voor Sportveldkorrels.nl

Advertentie

Beursstand voor Sportveldkorrels, een ontwerp voor Granuflex, Kargro en Genan
Brochures voor sportveldkorrels.nl een campagne voor Granuflex