Klant

GSA

GSA Groep: zes gespecialiseerde facilitaire dienstverleners die stuk voor stuk én samen een hechte professionele organisatie vormen. De kernwaarden (betrokken, flexibel, toegankelijk en innovatief) ziet u overal in terug. Van oorsprong is GSA zéér sterk vertegenwoordigd op de luchthaven Schiphol, maar tegenwoordig is het team van zo'n 300 gemotiveerde professionals actief in heel Nederland.

Corporate brochure

gsa logo

Uitdaging

Na het ontwikkelen van de huisstijl, wil GSA zich op een frisse manier presenteren aan tafel tijdens gesprekken met prospects, klanten en kandidaten. We maakten een zakelijke brochure voor zes afzonderlijke bedrijven, met afzonderlijke diensten, maar een overduidelijke gezamenlijke look & feel. De brochure moet duidelijk laten zien waar GSA voor staat en welke diensten zij aanbieden.

Aanpak

Er is goed gekeken naar het complete aanbod van GSA. We hebben de GSA huisstijl toegepast, we organiseerden een meerdaagse fotoshoot achter de douane op Schiphol, op locatie in het casino en meer. De brochure krijgt extra ‘glans’ door een unieke afwerking met een stansvorm die het groepsgevoel van de GSA Groep met haar afzonderlijke bedrijven tastbaar maakt.

Corporate brochure

GSA-brochure-1
GSA-brochure-2
GSA-brochure-3
GSA-brochure-4
GSA-brochure-5
GSA-brochure-6

GSA 30 jaar - Facebook winactie

gsa logo ballonnen

Uitdaging

GSA bestaat 30 jaar. Dat geeft niet alleen vertrouwen bij een hele grote groep opdrachtgevers, contactpersonen, medewerkers en andere partijen. Maar het is natuurlijk ook een mooie mijlpaal die we graag vieren. Daarom werd Team Switch ingeschakeld om na te denken over onder andere een Facebook winactie.

Aanpak

De creatieve actie die Team Switch heeft bedacht draait om het startjaar van de GSA Groep. Dit is het jaar 1982, dat staat centraal in deze Facebook actie. Tijdens deze actie geven wij prijzen weg die te maken hebben met dit startjaar. Dus een oude flipperkast, een skateboard of een cassettebandje van de Dolly Dots. Speciale prijzen met een verhaal. Gezocht, gevonden en gekocht op Marktplaats.nl.

30 jaar GSA - Facebook winactie

Facebook-actie-pagina_2
Facebook-actie-prijzen
GSA-prijsuitreiking-A3