Klant

Heemsbergen Recycling

Heemsbergen Recycling is gespecialiseerd in de recycling van papier, plastic en metaal. Ze hebben een totaaloplossing voor de inzameling van alle afvalstromen door heel Nederland. Het complete recyclingproces hebben ze in eigen beheer. Van inkoop, inzameling en verwerking tot en met verkoop, Heemsbergen Recycling doet het allemaal. Daarbij garanderen ze dat afval duurzaam verwerkt wordt tot grondstof, halffabrikaat of energie.

Huisstijlontwerp Heemsbergen Recycling

Heemsbergen - Nieuwe huisstijl - Campagnebeeld

Aanpak

Heemsbergen Recycling was op zoek naar een nieuw logo. Met een moderne uitstraling, want dat kon van het huidige logo op dat moment niet gezegd worden. Er was al een tijdje niets mee gedaan, dus tijd voor een frisse blik op het ontwerp. Dat is precies wat we deden.

Uitdaging

De artdirectors bij Team Switch zijn gestart met het logo. In het beeldmerk is een abstracte weergave van het recyclingproces. Waarbij de kleuren heel toegankelijk ogen. Vanuit dit ontwerp hebben we de huisstijl ontworpen, die onder andere toegepast is op het drukwerk. Daarnaast hebben we bestickering van het materiaal voor onze rekening genomen. Tenslotte is ook het webdesign en webdevelopment van onze hand. Een mooi project.

Logo

Ontwerp

Logo Heemsbergen blauw
Logo Heemsbergen wit

Huisstijl

Elementen

Heemsbergen - Nieuwe huisstijl - Huisstijl

Stationary

Heemsbergen - Nieuwe huisstijl - Stationary

Website

Heemsbergen - Nieuwe huisstijl - Website

Webdesign

& -development

Heemsbergen - Nieuwe huisstijl - Website

Groene hart

certificaatidee en -logo

Heemsbergen - Nieuwe huisstijl - Sticker