Klant

Hilverda De Boer

Hilverda De Boer specialiseert zich al ruim 100 jaar in de verkoop van bloemen, planten en snijgroen van de hoogste kwaliteit en de beste kwekers. Via Global Sourcing levert Hilverda De Boer wereldwijd bloemen en altijd in één zending, ongeacht waar uw bloemen vandaan komen.

Webdevelopment

iPhone met het responsive ontwerp van de nieuwe Hilverda De Boer website

Uitdaging

Een website ontwikkelen die intuïtief  werkt en geschikt en logisch is voor de internationale markt, waaronder ook China en Rusland. Techniek, gebruiksgemak en vindbaarheid zijn belangrijke speerpunten. En dit natuurlijk allemaal in de herkenbare Hilverda De Boer huisstijl.

Aanpak

De vorige website hebben we eerst goed onderzocht en de data ervan bekeken. Nadat we de wensen hebben geïnventariseerd vanuit Hilverda De Boer en de groepen bezoekers hadden bepaald, zijn we gestart met het ontwerp. De teksten zijn geschreven op basis van SEO. Vervolgens zijn de teksten vertaalt in 8 talen, waaronder ook Russisch en Chinees. Op de homepagina worden de actuele aanbiedingen getoond. Deze worden direct vanuit het voorraadsysteem van Hilverda De Boer ingeladen. Het eindresultaat is een internationale website met de nieuwste technieken, zeer gebruiksvriendelijk en goed vindbaar.

Webdesign & development

De website van Hilverda De Boer getoond op verschillende devices
Het ontwerp voor de Hilverda website in een smartphone

Ontwerp voor vrachtwagen

Logo van Hilverda De Boer

Uitdaging

Maak een ontwerp dat groots, internationaal en opvallend voorbij komt rijden.

Aanpak

We hebben goed gekeken naar opvallende vrachtwagens van bekende merken. De meest opvallende vrachtwagens zijn toch de eenvoudigste met het logo groot en duidelijk, wat zorgt voor de meeste herkenning. We hebben wel 10 verschillende ontwerpen voorgesteld en uiteindelijk gekozen voor de meest herkenbare variant.

Ontwerp bestickering vrachtwagen

Ontwerp op vrachtwagen voor Hilverda De Boer

Internationale folder in 3 talen

Dichtgevouwen folder voor onze klant Hilverda De Boer

Uitdaging

Een algemene Hilverda De Boer folder neerzetten met een duidelijke Hilverda look and feel.

Aanpak

We hebben goed gekeken naar de huidige huisstijl en bedacht om een onderdeel van het logo te gebruiken als herkenning. Het grafische bloem effect op de voorkant komt uit het logo en komt in alle uitingen terug. De folder is in meerdere talen gedrukt.

.

Folder

Dichte folder voor Hilverda
Drukwerk van Hilverda De Boer
Binnenzijde van het drukwerk voor Hilverda De Boer
Staande folder voor Hilverda De Boer

Hilverda De Boer - Supreme Selections

Beeldmerk van Hilverda De Boer Supreme Selections

Uitdaging

Supreme Selections is een exclusieve bloemenlijn van Hilverda De Boer. De uitdaging was om de kwaliteit van de bloemen terug te laten komen in een exclusieve en chique vormgeving. Het zijn tenslotte speciale bloemen die met een grote zorgvuldigheid gekweekt zijn.

Aanpak

We zijn gestart met het maken van een herkenbaar logo. De goud tint in combinatie met de frisse kleuren geven een chique gevoel. Het donker blauw versterkt dat nog eens extra. Dit geheel hebben we doorvertaald naar een herkenbare lijn.

Logo design

Design van het logo van Supreme Selections
Logo van Supreme Selections

Ontwerp bestickering vrachtwagen

Supreme Selections van Hilverda De Boer achterop op vrachtwagen

Verpakkingen

Plastic verpakking van de bloemen van Hilverda De Boer
Verpakking van de bijzondere producten van Hilverda De Boer
Plastic bloemverpakking van Supreme Selections bloemen
Speciaal ontworpen doosontwerp voor Supreme Selections van Hilverda De Boer