Klant

Holland Tyre

Holland Tyre is een internationale bandengroothandel. Ze leveren banden, wielen en velgen voor de landbouw, industrie, grondverzet en groenvoorziening. Dit nuchtere bedrijf uit Assen zorgt sinds 1973 dat er binnen no-time banden op de juiste plek worden geleverd. Want stilstaan kost gewoon geld!

Zomermailing

Holland Tyre - logo kleur

Uitdaging

Als creatief bureau denken we graag mee. Zo ook over relatiegeschenken die zorgen voor een glimlach bij de ontvanger. Dit keer wilde Holland Tyre relaties aanschrijven waarvan ze al even niets hadden gehoord. Met de zomer in zicht werd het een relevante zomermailing!

Aanpak

Het werd een mailing met een opblaaszwemband. Met bandenprint natuurlijk! Zo houdt dit nuchtere bedrijf uit Assen een relatiegeschenk lekker luchtig. Team Switch verzorgde het concept en creƫerde daarnaast de benodigde content. Pakkende titels en een bodytekst met een knipoog. Ook ontwierpen we het bijgevoegde kaartje. Samen met een passend zwart brievenbusdoosje waar het geheel precies in past maakt dit een geslaagde zomerse mailing!

Meer voorbeelden van creatieve relatiegeschenken? Lees hier verder.

 

ZOMERMAILING HOLLAND TYRE

Blauwgekleurde flyer voor Holland Tyre over uit de band springen
Opgeblazen autoband met hierop meegestuurde flyer voor Holland Tyre
Zwarte verzenddoos voor Holland Tyre met ontworpen verzendzegel