Klant

HOSPITALITY HOLLAND

Hospitality Holland is een inkoopcollectief voor hoteliers dóór hoteliers. Door het uitblijven van een derde inkooppartij zijn de inkoopvoordelen direct voor de aangesloten hoteliers. Gezamenlijk inkopen, zo sta je samen sterker!

Guest supplies - Intense

Intense logo

Uitdaging

Met goedverzorgde guest supplies zorg je dat gasten zich welkom voelen in de geboekte hotelkamer. Hospitality Holland kwam bij Team Switch om een universele lijn guest supplies te ontwikkelen voor het gehele inkoopcollectief. Een internationale naam en ontwerp voor het setje met daarin douchegel, shampoo, body lotion, een douchemuts en handzeep. 

Aanpak

De klant had dus al een duidelijk idee welke inhoud de verschillende verpakkingen kregen. Team Switch is daarom eerst aan de slag gegaan met het bedenken van een naam. Een naam die luxe en warmte uitstraalt. Het gaat immers over uiterlijke verzorging, je fris en verzorgd voelen. Zo kwamen we uit bij Intense. Visueel ziet dit er strak en modern uit. De flesjes zullen op één rij komen te staan in de hotels, daarom is de zwarte lijn op de etiketten doorgetrokken. Naast elkaar is het een mooi geheel.

Werktekeningen

Intense werk tekening
Intense verpakking werk tekening

Complete collectie

Intense producten
Intense compositie flesjes
Intense compositie doosjes
Intense producten

Webdesign & development

Zwart logo voor Hospitality Holland

Uitdaging

Hotel Mijdrecht startte een eigen inkoopcollectief, Hospitality Holland. Aan Team Switch de vraag om de huidige website van Hospitality Holland te verbeteren. Deze toonde niet de gewenste informatie en gaf nieuwe leveranciers en hotels geen mogelijkheid om zich aan te melden. De uitdaging, een intranet bouwen voor zowel leveranciers als hoteliers.

Aanpak

Na een blik op websites van andere collectieven zijn we aan de slag gegaan. Na een gesprek met Hotel Mijdrecht is een lijst met wensen voor de website opgesteld. Onze artdirector heeft hiermee een prachtig ontwerp neergezet. Een website waarin alle informatie duidelijk naar voren komt. Vervolgens heeft onze webdeveloper van het ontwerp een functionerende website gebouwd. Het resultaat? Een strakke landingspagina en een duidelijk intranet, waar zowel leveranciers als hoteliers terecht kunnen voor informatie.

Verschillende apparaten met hierop het responsive ontwerp voor de website met intranet
Hand die telefoon vasthoudt met contactformulier van Hospitality Holland website