Klant

Infield ICT

Infield ICT bewijst keer op keer dat ze zich onderscheiden op prijs en kwaliteit. Deze organisatie is op een missie om IT-dienstverlening transparanter te maken. Want IT is niet zo moeilijk, als het maar goed wordt aangepakt. De naam Infield kent z'n oorsprong uit de honkbalwereld. De individuele kwaliteiten van iedere speler zijn belangrijk voor het hele team en dat is precies hoe Infield ICT denkt en werkt.

Complete branding

Uitdaging

Infield ICT maakt complexe IT overzichtelijk en zorgt daarmee dat werknemers naadloos kunnen samenwerken, hoe groot het bedrijf ook is. Die insteek moest vertaald worden naar een nieuwe huisstijl en frisse website, waardoor de potentiële klant direct overtuigd wordt om de samenwerking aan te gaan met Infield ICT>

Aanpak

Met de kernwaarden van Infield ICT nog eens goed op papier gezet, ontwierpen we een logo waar niet alleen de ‘I’ van Infield in terugkeert, maar waarin ook de vele kanten van ICT samenkomen op één punt. Bijgaand ontwierpen we ook een custom lettertype om de identiteit van Infield nog beter weer te geven. Met veel input van het logo en de huisstijl zijn we vervolgens aan de slag gegaan met het ontwerpen en bouwen van een overzichtelijke website waarop de vele expertises van Infield ICT helder aan bod komen.

Neem een kijkje op de website

Logo design

logo infield

Huisstijl

Social media profielfoto

Beker

infield beker

Pet

Roll-up banner

Webdesign & Development