Klant

Live and Be

Vastgoedproject Live and Be realiseerde in Kerkrade bestaat 78 studio's volgens de laatste standaarden, inclusief keuken en badkamer! Ideaal gelegen op slechts 950 meter afstand van het treinstation en met een bushalte om de hoek. Zo kunnen studenten van over de hele wereld studeren aan de Universiteit Maastricht, Open Universiteit Heerlen en RWTH in Aken!

Complete branding

Live & Be logo

Uitdaging

Hoe ga je van een vastgoedproject een ├ęchte brand maken die gaat opvallen bij studenten van over de hele wereld, die allemaal willen komen studeren in de drielandenregio?

Aanpak

We hebben heel goed gekeken naar de vormgeving van de studio’s. Deze zijn namelijk behoorlijk industrieel van stijl. Die stoere en fancy look and feel wilden wij doortrekken bij het designen van de complete branding. We hebben een woordlogo en een beeldlogo gemaakt. Beiden zijn los te gebruiken en ook heel erg goed samen. We vinden het belangrijk dat je binnen de huisstijl creatieve vrijheid heb om mee te spelen. Alles is custom made van scratch af aan. We hebben de huisstijl gepresenteerd door middel van een boek incl. merk-DNA en positionering. Daarna hebben we de e-mail handtekening ontworpen, de slogan bedacht, het webdesign & development gedaan, het bouwbord en social content incl. copywriting opgeleverd en nog veel meer!

 

Neem een kijkje op de website

Logo design

Live & Be visual
Live & Be visual
Live & Be visual
Live & Be visitekaartjes

Bouwbord

Live & Be visual bouwbord

Webdesign & development

Live & Be visual website
Live & Be website impressie