Klant

MNE

MNE staat voor sterk sloopwerk. MNE is in staat om uitdagende en vaak complexe sloopprojecten compleet uit te voeren. Daarbij beschikken ze over eigen engineering, een eigen constructiewerkplaats en gekwalificeerd uitvoerend personeel.

Complete branding

mne

Uitdaging

De huisstijl van MNE was toe aan eenheid en verfrissing. Daarom zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van een logo en een aansluitende huisstijl waarmee we MNE konden voorzien van een solide gezicht. Zo konden we ook de website, het briefpapier en vele andere uitingen een betere uitstraling geven.

Aanpak

De kunst van een redesign is zorgen dat bepaalde elementen van een logo bewaard blijven, maar tegelijkertijd ook veranderingen doorvoeren die zorgen dat het logo meer gaat spreken. Bij MNE hebben we ervoor gekozen de kleurstelling en de grove vormen van het logo in grote lijnen intact te houden. Het vertrouwde beeld, dat blijft. Wat we wel hebben gedaan, is de branche waarin MNE actief is op slimme wijze terug laten komen in het logo. De pijl naar beneden in de ‘M’ staat voor sloop, de pijl naar rechts in de ‘E’ staat voor vooruitgang. Zo hebben we de core business van MNE weten te vangen in één logo.

Redesign MNE

mne
mne

Technische perfectie

mne

Social iconen

mne
mne

Voorblad powerpoint presentatie

mne
mne

Van oud naar nieuw

mne

Huisstijl

mne