Klant

MOGEMA

Mogema is een hightech expert in lassen, verspanen en vacuümtechnologie. Daarnaast zijn ze specialist in hoogwaardige engineering en assemblage. Vanaf de ontwikkeling tot en met levering van complete modules, Mogema is de partner in het hele traject. Mogema is onderdeel van Aalberts Industries, een krachtig netwerk van specialisten in productietechnieken en oppervlaktebehandelingen.

Brochure werving nieuw personeel

Blauw, grijs, oranje logo van Mogema

Uitdaging

Sinds kort is Mogema een klant van Team Switch, en daar zijn we erg trots op. De eerste klus die je samen beetpakt moet daarom gelijk goed zijn. Team Switch kreeg de opdracht om een brochure te maken voor het werven van nieuw personeel. Hierbij was het belangrijk dat de herkenbare huisstijl van Mogema zo goed mogelijk werd doorgevoerd in de brochure.

Aanpak

De huidige huisstijl van Mogema hebben we zo goed mogelijk overgenomen voor het ontwerpen van de brochure. Ook nu Team Switch een brochure maakt moet het eindresultaat Mogema uitstralen. Onze fotograaf is bij Mogema langs geweest om mooi beeldmateriaal te schieten. Foto’s van trotse werknemers aan het werk, van ervaren specialisten tot aan stagiaires die net beginnen. Dit beeldmateriaal is samen met de geschreven teksten en interviews samengevoegd tot een wervende brochure door de artdirectors van Team Switch.

Wervingsbrochure Mogema

Voorkant van de folder van Mogema
Sfeerimpressie werkplek uit de wervende folder van Mogema
Twee mannen in werkkleding overleggen met elkaar. Een foto uit de brochure
Persoon met kap die last, uit de binnenkant van een wervende brochure
Binnenkant van de flyer voor Mogema
Binnenkant van de brochure met foto van CNC frezers
Diverse foto's van werken bij Mogema uit de wervende brochure
Achterkant van de flyer voor Mogema