Klant

Noordstad Groep

Sinds jaar en dag staat het in Den Helder gevestigde Noordstad Groep klaar voor advies en ondersteuning op het gebied van hypotheken, vermogen en makelaardij. En dat doen ze altijd met alle aandacht voor de klant! Team Switch ondersteunt Noordstad Groep al jaren met het ontwerpen van bijzondere ansichtkaarten die op de mat belanden bij klanten en relaties.

Ansichtkaart

Uitdaging

Noordstad Groep en Den Helder zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom ontwerpt Team Switch altijd een unieke kaart die op één of andere manier refereert naar de stad. Het ene jaar was het een geïllustreerd landkaartje van de provincie, het andere jaar een getekende tjalk met de Lange Jaap op de achtergrond. Inmiddels hebben we al aardig wat kaarten ontworpen. En ook dit jaar mochten we er weer eentje maken!

Aanpak

We bedachten dit jaar een rebus. Alle illustraties zijn door onze art director Geert Jan met de hand getekend en ingekleurd. Natuurlijk heeft het weer te maken met Den Helder. Zo zie je bijvoorbeeld de bekende watertoren, een tjalk en duinen. Als je ‘m oplost, dan weet je de boodschap die Noordstad Groep hun klanten en relaties traditiegetrouw meegeeft. En uiteraard is de rebus geheel in het teken van Den Helder! Kun jij ‘m oplossen?

Ansichtkaart 2022

Ansichtkaart 2019