Klant

Poundwise

Uw financiële situatie is continu onderhevig aan veranderingen. Dat ligt niet alleen aan de veranderingen van uw privé-situatie, maar ook aan wet-en regelgeving en de dynamiek van onze economie. Dit alles bepaalt uw financiële identiteit en die is voor iedereen heel persoonlijk. Bij Poundwise hebben ze een andere kijk op financieel advies: Financial Coaching noemen ze dat.

Finance in Amsterdam 2022

Uitdaging

In 2020 bedacht Team Switch een fotoserie met het thema “Finance In Amsterdam”, als uniek Nieuwjaarsgeschenk voor de klanten en relaties van Poundwise. Kunstenaar en acteur Jesse Faber schoot negen prachtige foto’s, waarvan alle relaties één genummerd exemplaar ontvingen met een echtheidscertificaat en een bijpassende kaart. In 2022 stonden we opnieuw voor de uitdaging om een spectaculair relatiegeschenk te bedenken voor Poundwise, het liefst nóg spectaculairder dan de vorige keer.

Aanpak

Omdat de fotoserie destijds zo’n succes was, besloten we om opnieuw te kiezen voor een samenwerking met Jesse Faber. Ook keerde het thema “Finance In Amsterdam” terug voor een tweede ronde. Jesse creëerde uiteindelijk vier prachtige prints van Amsterdamse grootheden, afgebeeld op guldenbiljetten. Opnieuw kreeg iedere relatie van Poundwise één exemplaar, met bijbehorende kaart en echtheidscertificaat. Lees hieronder meer over het project.

Kunstwerken
Jesse Faber bedacht en maakte deze bijzondere portretten van Jacob Cats, H.P. Berlage, Rembrandt van Rijn en René Descartes, elk afgebeeld op een eigen guldenbiljet. Elk van deze historische personen kreeg op een bepaald moment in de geschiedenis te maken met “Finance In Amsterdam” (en dat was lang niet altijd positief). Deze kunstwerken werden afgedrukt op Tintoretto Gesso (gehamerd papier), een papiersoort met organische structuur met lichte welvingen. En deze werden voorzien van een stempel met Jesse Faber’s eigen zegel.

Echtheidscertificaat

Net als de fotoserie uit 2020 zijn deze vier kunstwerken in beperkte oplage afgedrukt, speciaal voor de klanten en relaties van Poundwise. Daarom ontwierpen we ook een echtheidscertificaat, om het kunstwerk nog meer waarde te geven.

Verpakking

Finance in Amsterdam 2020

poundwise-finance-in-amsterdam

Uitdaging

Na een aantal jaar dezelfde actie te hebben gedaan rond de feestdagen was Poundwise op zoek naar iets waarmee ze hun klanten en partners écht konden verrassen. Zo ontstond de uitdaging een heus “Nieuwjaarsgeschenk” te bedenken dat uniek, relevant en opvallend was. Met die woorden in ons achterhoofd besloten we, geheel in lijn met waar Poundwise voor staat, een gelimiteerde fotoserie te maken over de dagelijkse realiteit van het financiële wel en wee in Amsterdam.

Aanpak

Met “Finance in Amsterdam” als thema ging topkunstenaar Jesse Faber Amsterdam in, met de opdracht om 12 prachtige foto’s te schieten. Deze 12 foto’s werden gelimiteerd afgedrukt op stevig papier, en het beeld werd afgewerkt met een vette spot-lak. Elk met een uniek nummer en paraaf, handgeschreven door Jesse. Elke klant kreeg 3 exemplaren. Deze foto’s werden verpakt in een zwarte zijdevloei, verzegeld met een sticker. Daarnaast ontwierpen en schreven we een certificaat van echtheid en een kaart in 2 talen. De foto’s en certificaat bleven door de extra ril in de kaart netjes op hun plek zitten. Zo haal je alles in 1x uit de envelop. Dat was een witte calqueer envelop. Door zo’n speciale envelop zie je alvast een tipje van de sluier als het op je mat valt. Zo zijn er 1700 klanten verrast!

Benieuwd naar de volledige expositie?

Bekijk hier: https://www.poundwise.nl/nl/exposition-finance-in-amsterdam-2/

poundwise-finance-in-amsterdam
poundwise-finance-in-amsterdam
poundwise-finance-in-amsterdam
poundwise-finance-in-amsterdam
poundwise-finance-in-amsterdam
poundwise-finance-in-amsterdam
poundwise-finance-in-amsterdam
poundwise-finance-in-amsterdam
poundwise-finance-in-amsterdam
poundwise-finance-in-amsterdam
poundwise

Topkunstenaar Jesse Faber bezig met het nummeren en signeren.

Poundwise expat manager logo

Uitdaging

Poundwise bedient als Amsterdams financieel kantoor voor accountancy, hypotheken, verzekeringen en meer, al sinds jaar en dag expats. Door de expertise en gerichte aanpak kunnen de expats rekenen op financiele, fiscale en verzekeringsdiensten die zich al jaren bewijzen. Poundwise vroeg Team Switch om na te denken over het vergroten van naambekendheid en het winnen van expats voor hun aanbod. Als expat ben je gewoon beter af bij Poundwise.

Aanpak

De website van Poundwise bevat veel informatie, omdat door de one-stop-shop gedachte er ook veel wordt aangeboden. Dit is optimaal voor de klanten, maar soms lastig voor websitebezoekers die misschien een specialisme over het hoofd zien. Om zeker te weten dat de services voor expats zichtbaar worden en om deze in de spotlight te zetten, hebben we deze “losgetrokken” van Poundwise en gepresenteerd als een losse subbrand. Dat werd ExpatManager.

Deze naamgeving komt terug op de eigen site van Poundwise. We maakten een landingpage waarin Poundwise zich als specialist presenteert. We maakten een productlabel waar de doelgroep snel begrijpt wat het veelzijdige aanbod bevat. En de hele opzet is conversiegericht opgesteld.

Verder werken we maandelijks aan continue optimalisatie van vindbaarheid, conversie en aantrekkelijkheid.

De site wordt ondersteund met een AdWords campagne die vol slimme tools is opgezet. En voor de bezoekers van de site is een retargetingcampagne opgezet met banners via het Google netwerk. Zodat we mensen vasthouden. Vergelijkbaar met die specifieke Nike’s die je bekeek en vervolgens nog 3 weken op je scherm ziet verschijnen…

Logo design

Expat manager logo2
Expat manager logo

Webdesign & development

Poundwise expat manager website_1
Poundwise expat manager website_2

Banner

Naast een AdWords campagne, maakten we ook een banner campagne voor retargeting via het Google netwerk. We hebben zes verschillende banner formaten gemaakt. Dit is er één van.

 

Poundwise-banner-300x250