Klant

Schiphol Meet and Assist

Schiphol Meet and Assist geeft gasten een warm welkom op Schiphol met hun exclusieve dienst Meet and Assist. Een professionele, vriendelijke host ontvangt (zaken)relaties bij de deur van het vliegtuig of bij de ingang van de vertrek- of aankomsthal met een persoonlijk welkomstbordje. Bij wens neemt een porter de bagage van zijn of haar gasten over en leidt de host ze snel door de verschillende checkpoints richting de vertrekhal, aankomsthal of klaarstaand vervoer.

Eenvoudig boeken met een overzichtelijke site

UITDAGING

De persoonlijke assistentie mogelijkheden van Schiphol Meet and Assist zijn populairder dan ooit. En dus is het van belang dat reizigers deze services zonder gedoe kunnen boeken, afstemmen en betalen. En tegelijkertijd hebben de medewerkers van Schiphol Meet and Assist ook behoefte aan helder inzicht in de boekingen, zodat er met meer gemak foutloos maatwerk geleverd kan worden.

AANPAK

Door het boekingsproces maximaal te stroomlijnen met een interactieve vragenlijst maken we het voor Schiphol Meet and Assist makkelijker om hun klanten met meer succes en efficiëntie te ontzorgen. Daarnaast worden de afnemers van deze services optimaal bediend op een overzichtelijke site met de herkenbare uitstraling van Schiphol. Na de boeking volgt dan ook direct de boekingsbevestiging en automatisch gegenereerde factuur.

Assistentie op Schiphol boeken was nog nooit zo overzichtelijk

Door de aanhoudende chaos op Schiphol in de zomer van 2022 doet een steeds grotere groep reizigers een beroep op de persoonlijke ondersteuning van Schiphol Meet and Assist. Met een nieuwe, vooruitstrevende website kan Schiphol M&A haar klanten nu met het grootste gemak service op maat laten boeken in een interactieve boekingsomgeving. Sinds de lancering van deze site zijn alle aangeboden diensten ongekend populair.

Een herkenbare site die meedenkt

Het ontwerp van de site sluit naadloos aan op de website van Schiphol zelf. De herkenbare kleuren en typografie wekken direct vertrouwen bij de klant. Door de schone, overzichtelijke indeling valt je blik in één oogopslag op de drie services waaruit je kunt kiezen. Zo maken we het boeken makkelijk!

Service op maat met een interactieve vragenlijst

De assistentiemogelijkheden en fast lane services van Schiphol Meet and Assist zijn áltijd maatwerk. Reis je alleen of met je gezin? Heb je ondersteuning nodig bij het dragen van de bagage? Moet je ergens worden opgehaald bij aankomst? Het zijn allemaal opties die je kunt aanvinken in de overzichtelijke interactieve vragenlijst, die je tegelijkertijd in real time laat zien welke invloed jouw keuzes hebben op de uiteindelijke kosten. Zo krijg je dus ondersteuning op maat én weet je direct wat je kwijt bent. Zodra je op “akkoord” hebt geklikt krijg je meteen een email met een overzicht van je boeking, met daarbij een automatisch gegenereerde en opgemaakte factuur. Wel zo handig voor je administratie! En daarnaast bespaart dit ook flink wat tijd voor de klant.

Overzichtelijk, makkelijk en gestroomlijnd voor reizigers én voor Schiphol Meet and Assist zelf.