Klant

Shopping Mijdrecht

Winkeliersvereniging Shopping Mijdrecht is al jarenlang de kracht achter het gezellige centrum van Mijdrecht. De vereniging strijdt niet alleen voor het belang van de winkeliers, ook organiseert het de leukste evenementen en zorgt de organisatie dat het dorp er altijd gezellig uitziet.

Complete branding

Logo Mijdrecht Dorp - kleur

Uitdaging

Shopping Mijdrecht merkt steeds vaker dat er strijd is met de bekende internetwinkels en met bijvoorbeeld een winkelcentrum in Amstelveen. Het is zaak dat de winkels in het dorp beter op de kaart worden gezet, met aan ons de vraag om een nieuwe en eigentijdse uitstraling die past bij de gezelligheid van centrum van Mijdrecht.

Aanpak

De naam Shopping Mijdrecht vonden we niet geheel passen bij de persoonlijke aandacht en het dorpse karakter van Mijdrecht, daarom bedachten we de naam ‘Mijdrecht Dorp’. Het past perfect bij het gezellige dorpscentrum. Naast de naam is er ook gewerkt aan een nieuw logo en een vernieuwde website. Het uitgangspunt voor het logo was de ‘M’ uit het bestaande logo, maar dan in een nieuw jasje. Voor het logo zijn we teruggegaan naar de eenvoud, waardoor hij nu strakker is en op diverse wijzen inzetbaar. De website werd vooral bekeken via de telefoon en dus hebben we ervoor gekozen om te kiezen voor meer gebruiksvriendelijkheid op de telefoon. Je kunt nu nog beter en makkelijker het laatste nieuws over de winkels en eventuele activiteiten opzoeken.

Neem een kijkje op de website

Logo design

Shopping label

Logo Mijdrecht label

Sociale media

Mijdrecht Dorp website mobiele telefoon

Webdesign & development

Mijdrecht Dorp website mobiel
Mijdrecht Dorp screenshots website mobiel

Logo Mijdrecht Dorp - transparant