Klant

Solvinity

Je zou Solvinity een cloudpartner kunnen noemen. Of een managed hosting-provider. Beide omschrijvingen dekken echter niet helemaal wat ze voor een organisatie kunnen betekenen. Ze zijn een vooruitstrevend managed hosting-bedrijf met een indrukwekkende staat van dienst. Ruim 250 medewerkers werken dag en nacht om ervoor te zorgen dat de business van hun klanten 24/7 blijft draaien en kan meebewegen met elke verandering in de wereld. Vanzelfsprekend met alle (inter)nationale certificeringen die je nodig hebt om compliant te zijn.

SOLVINITY LANGO

Solvinity Lango logo

Uitdaging

Solvinity heeft een nieuwe workspace geïntroduceerd. De ideale oplossing voor jouw werkplek, dat zorgt voor efficiëntie, productiviteit en gemak. Team Switch stond aan de start van dit project, om de ideeën die ze hadden op een juiste manier vorm te geven en uit te werken. Als eerste hebben we een nieuwe naam bedacht wat moest aansluiten met ‘Secure Managed IT services’, het moest een belofte hebben, het moest bruikbaar zijn om andere diensten mee te associëren en het moest Solvinity werkplek ambities uitstralen. Maar niet alleen stonden we stil bij de naam, ook de uitwerking van andere zaken werden beetgepakt.

Aanpak

We zijn gestart met het bedenken van een naam, logo en slogan, dat perfect aansluit bij de eerder genoemde zaken. Belangrijk was om te laten zien hoe gebruiksvriendelijk de workspace is. Je kunt op een veilige, makkelijke manier samenwerken en dat allemaal toegankelijk vanuit één browser. En je kunt snel aan de slag, ‘Enter efficiency’! Ook hebben we gewerkt aan de uitwerking, in de vorm van een podcasten podcast met uitleg over de Lango workspace, banners voor het Google Network, een brochure en drop mailing.

Drop mailing

Solvinity WebDrop mailing

Brochure

Solvinity brochure web 1
Solvinity brochure web

ONE SOLVINITY EVENT: IT TAKES TWO

Solvinity event logo

Uitdaging

Het ONE Solvinity Event 2020 vond plaats in de dierentuin en stond geheel in het teken van onderlinge verbinding, om zo werknemers dichter bij elkaar te brengen en aan te zetten tot een betere samenwerking.

Aanpak

De locatie en dit thema hebben wij naar voren laten komen door verschillende elementen uit het dierenrijk in de kleuren van Solvinity terug te laten keren in het design van de uitnodiging, banners en een pop-up T-flex systeem. Met betrekking tot het thema hebben we de slogan ‘It Takes Two to make ONE Solvinity’ bedacht.

NEXT LEVEL Medewerkers EVENT

Zwart, groen en paars logo bestaande uit Tetris blokken voor One Solvinity event

Uitdaging

Solvinity organiseert ieder jaar een knallend evenement voor haar medewerkers. Dit is een uniek evenement dat elk jaar een andere uitstraling heeft. De communicatie rondom dit event moet natuurlijk ook uitnodigend zijn. Medewerkers moeten er echt naar uitkijken! Voor ons is het een uitdaging om Solvinity te verrassen met nieuwe thema’s en bijzondere ideeën.

Aanpak

In een creatieve brainstorm hebben we nieuwe thema’s bedacht. Dit werken we uit door het campagnelogo vorm te geven. Dit jaar is het thema Next Level geworden. In het logo zie je een speelse verwijzing naar het spel Tetris. Vanuit deze basis werkten we aan vellen vol ideeën. Een groot gedeelte van deze ideeën hebben we uiteindelijk voor Solvinity uitgewerkt. Het is een mooi lijstje geworden; campagnelogo, digitale uitnodiging, tafelkaarten, posters, roll-up banners, geanimeerde video, entreedoek en een programmaflyer.

Campagnelogo

Website Switch logo wit Solvinity
Solvinity logo zwart

Animatie PPT en E-DM

Website Switch animatie Solvinity

Flyer / Tafelkaart

Tafelkaart One Solvinity

E-DM werknemers

Ipad met ontwerp voor de uitnodigende edm van Solvinity

ENQUETEFORMULIER

Voor en achterkant van flyer voor Next Level event op een houten tafel

Poster

Poster in frame tegen witte muur voor het Next level evenement van Solvinity

Doek bij de entree

Wit doek met paars groene opdruk gespannen in buizenframe voor Solvinity
Roll up banner voor Solvinity met aankondiging van het evenement Next Level

Roll-up banner

Event - Missie: Digitale Transitie 2020

Army tag voor aankleding evenement Solvinity

Uitdaging

Solvinity organiseerde op 15 november het evenement Missie: Digitale Transitie 2020. Dit event vond plaats in het Nationaal Militair Museum in Soest. Deze IT Experience ging over ICT –regie en –transitie bij gemeenten. Aan Team Switch de vraag om het evenement on- en offline een stoer en militair gevoel mee te geven.

Aanpak

Alles stond in het teken van deze (militaire) missie. De beelden op de website hebben we aangepast om de sfeer hier al terug te laten komen. Roller banners in dezelfde stijl stonden op het evenement. Op de dag zelf kregen de uitgenodigden een dossiermap, incl. brochure, dagprogramma en een echte army tag. Passende uitwerkingen en een tevreden klant. Mission accomplished!

Website banner

Scherm van een Macbook en Ipad met het ontwerp voor de website pagina rondom het evenement

"Non secret" stempel

Zwart ontwerp voor 'Non-secret' stempel voor Solvinity
Rode 'Non-secret' stempel voor evenement
Rode 'Non-secret' stempel op bruine achtergrond
Roll up banner om gasten van IT Experience van Solvinity welkom te heten

Roller banner

.OFT

Ipad met uitnodiging voor evenement van Solvinity Missie Digitale Transitie
Army tags voor Missie Digitale Transitie voor onze klant Solvinity
Closeup van themamap voor het evenement Missie Digitale Transitie van Solvinity
Kaartjes van het evenement Missie Digitale Transitie
Themamap voor het evenement Missie Digitale Transitie van Solvinity

Referral campagne 'The Hunt'

solvinity-the-hunt-logo

Uitdaging

Hoe triggeren we de huidige werknemers van Solvinity om zich in te zetten voor een wervingscampagne? De zoektocht naar nieuwe collega’s verlaagt de hoge werkdruk en daarnaast staat er een beloning van €1.500,- tegenover, voor het aanbrengen van elke nieuwe collega.

Aanpak

De wervingscampagne is ‘The Hunt for the new Solvineer’ geworden. Een thematische wervingscampagne waar je als werknemer niet omheen kunt! Door online en offline reclame betrekt Solvinity medewerkers in deze zoektocht. In en rond het pand vind je verschillende kaarten, borden en banners. Op de werktelefoon ontvang je een appje en in de mail zie je een mail binnenkomen met The Hunt als onderwerp. Kortom, het is tijd dat je in actie komt en nadenkt wie in jouw netwerk een Solvineer kan worden. Zo gaan de huidige Solvineers aan de slag om talent te vinden en aan Solvinity te binden.

Campagne The Hunt voor Solvinity

solvinity-the-hunt-logo-zwart
Ontwerp van The Target, het beeldmerk van The Hunt campagne

CEO persoonlijke brief voor al het personeel

Brief en ansichtkaarten voor Solvinity Referral actie

De campagne is gestart met deze brief incl. vier ansichtkaarten die alle werknemers in kunnen zetten bij het vinden van nieuwe Solvineers.

Poster

Poster van The Hunt voor Solvinity

E-dm

solvinity-the-hunt-algemeen-e-dm

Display met 4 verschillende ansichtkaarten

solvinity-the-hunt-display-2
solvinity-the-hunt-display-3
solvinity-the-hunt-display-1

Whatsapp post naar alle werknemers

Hand die Iphone vasthoudt met Whatsapp bericht voor The Hunt campange

Placemat

Placemat uit The Hunt campagne van Solvinity

WC spiegel sticker

The Hunt campagne sticker op de spiegel in het toilet

Plafondhangers

Plafondhanger in de kantine van het pand van Solvinity
Plafondhanger in openbare ruimte in het kantoor

Hand-out spelregels

solvinity-the-hunt-handout

Whatsapp berichten voor de extra actie's

Vier afbeeldingen uit de Whatsapp actie voor Solvinity

Naast de €1.500,- die personeelsleden kunnen verdienen hebben we ook kleinere actie’s die verdeeld over 4 perioden ingezet worden.

Roll-up banners

Roll up banner in de kantine van Solvinity
Vier roll up banners uit verschillende actieweken van de campagne voor Solvinity

E-dm extra actie's

solvinity-the-hunt-actie-e-dm

Tafelkaarten dubbelzijdig

Tafelkaart uit de Hunt campagne voor Solvinity
Tafelkaart 2 uit de Hunt campagne voor Solvinity

Personeel werving video

solvinity-logo

Uitdaging

Solvinity zoekt IT-ers die uit misschien wel 100 andere IT-dienstverleners kunnen kiezen. Daarom vroeg Solvinity ons de LinkedIn pagina te vullen met beeld. Met foto’s en films die ook op de eigen pagina tot uiting komen.

Aanpak

We zijn op 3 locaties langsgegaan om te filmen. Er zijn interviews gehouden om zo de verschillende werknemers zo goed mogelijk in kaart te brengen. Uit de vele interviews zijn vervolgens allerlei quotes en leuke momenten gehaald die Solvinity het beste weergeven als interessante werkgever.

Het resultaat hiervan is een serie foto’s en korte films met werknemers aan het woord en een algemene film waar iedereen in voortkomt.

Deze filmpjes krijgen plaats op de LinkedIn Life Tab page en de eigen website uiteraard. Verder is social media ingezet om de films via het eigen netwerk te verspreiden. Dus ook door de 200 eigen medewerkers, waardoor een enorm bereik ontstaat.

Naast de Life Tab page komt er binnenkort ook nog een Solvinity “Werken bij” landingspagina waar alle informatie te lezen en bekijken is.

Wervingsvideo Solvinity

Zet jezelf op de kaart als werkgever met een video waarin je laat zien wat je te bieden hebt. Met deze combinatie van praktische informatie, sprekende beelden en inspirerende quotes van je collega’s heb je een “alles-in-1-pakket” voor het werven van nieuwe werknemers.

Webdesign & development

Landingspagina Solvinity IT Experiences op iPhone

Uitdaging

IT Experiences is een website van Solvinity waar events worden aangekondigd en verschillende content wordt gedeeld door middel van whitepapers en een blogpagina. We hebben een logo ontwikkeld dat aansluit bij de huisstijl van Solvinty. De website is clean, helder en erg gebruiksvriendelijk.

Aanpak

Samen met de klant goed gekeken naar de indeling van de website. Content moet eenvoudig toegevoegd worden en moet op ieder media apparaat goed zichtbaar zijn. De website bestaat uit eenvoudige kolommen en blokken.

Solvinity IT Experiences landingspagina op diverse devices

Blogpagina

Blogpagina van de IT Experience website

Event - This is cloud control

Logo voor IT Experiences van Solvinity

Uitdaging

Het event This is cloud control een gezicht geven!  We wilden een leuke en sympathieke draai geven aan het event.

Aanpak

Alles stond in het teken van op reis gaan. De locatie was ook op Schiphol. De uitgenodigden kregen een boardingpass, een trolley en een koffer label. Het geheel kan je hieronder bekijken. Het event hebben we al eerder vormgegeven voor Solvinity, maar toen heette Solvinity nog ASP4all (zie de after movie onderaan deze pagina).

Boardingpass

uitnodiging

Ontworpen Boarding Passes voor event van Solvinity

Trolley + kofferlabel

voor alle uitgenodigden

Trolley met label voor de IT Experience voor Solvinity

Roll-up banners

voor op het event

Roll up banners voor de IT Experience van onze klant Solvinity

After movie - Cloud control experiences

Toen Solvinity nog ASP4all heette hebben we dit event ook mogen beetpakken!

Infographic

De infographic is een op zich zelf staand project geweest

Infographic over de diensten van onze klant Solvinity