Klant

Stichting Maatvast

Stichting Maatvast is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van maatschappelijk vastgoed in gemeente Haarlemmermeer. Door een plek te bieden voor initiatieven en activiteiten helpt Maatvast inwoners om de sociale samenhang in de buurten, wijken en dorpen te verbeteren en te versterken.

WEBDEVELOPMENT

Het logo van Stichting Maatvast Haarlemmermeer

Uitdaging

Stichting Maatvast wist dat er in de online presentatie veel terrein te winnen viel. Ze wilden daarom een gebruiksvriendelijke website met een nieuwe en frisse uitstraling. In samenwerking met communicatiebureau Yellow schreven zij een pitch uit. Team Switch werd hierbij als creatief bureau uitgenodigd. Wij presenteerden onze aanpak en toonden een eerste ontwerp. Stichting Maatvast en ook Yellow waren meteen enthousiast!

Aanpak

Naar aanleiding van het eerste ontwerp hebben wij de website vormgegeven, zowel de homepagina als de achterliggende pagina’s. Door het logo van Stichting Maatvast een prominente plek te geven in het ontwerp komt het beeldmerk pas echt goed tot zijn recht. De schuine lijnen komen op verschillende plekken terug in de website. Een mooie uitdaging voor onze webdevelopers, met een uniek en geslaagd resultaat.

WEBDEVELOPMENT STICHTING MAATVAST

Blauwgekleurde homepagina van website Maatvast in een Macbookscherm
Stichting Maatvast: drie schermen op ondergrond die de mobiele versie van website stichting tonen