Klant

Van Beers tandtechniek

Bestaat er een speciaal gen met aanleg voor tandtechniek? Wetenschappelijk bewijs is er niet, maar feit is wel dat tandtechniek in het DNA van de familie Van Beers zit. Want inmiddels staan vier generaties tandtechnici garant voor maar liefst 50 jaar pure vakmanschap. En dat zie je terug in de kwaliteit van hun werk.

Logo & stationary

van beers beeldmerkje

Uitdaging

Van Beers schakelde Team Switch in om een nieuw logo te maken. In een stijl die niet alleen aansluit bij deze tijd, maar waar ze voorlopig mee vooruit kunnen. De artdirectors gingen aan de slag met een complete restyling. Want een frisse blik op een logo kan nooit kwaad.

Aanpak

Bij het maken van een logo maken we verschillende studies. Zo bepalen we welke richting het ontwerp op moet gaan. Voor Van Beers zijn we uiteindelijk uitgekomen bij een abstracte vorm van het boortje. Dit is het boortje wat veelvuldig wordt gebruikt in de tandtechniek, en past daarom perfect bij Van Beers. Daarnaast is de keuze gevallen op stijlvolle en rustige kleuren die een mooi evenwicht vormen met het ‘medische’ wit.

Logo en stationary van Beers

’t Kan altijd mooier. En dus maakten we van een huisstijl waar de klant erg blij mee is, ook een drukwerkpakket waarmee zij voor de dag kunnen komen. Zo zijn er visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en adresstickers gemaakt in verschillende vormen.

van beers logo 1
van beers logo 2
Stationary van Van Beers tandtechniek uitgestald op een warm grijze achtergrond

Webdesign en development

van beers smartphone

Uitdaging

Na het ontwikkelen van de huisstijl volgde de vraag om een nieuwe website te ontwikkelen. Een frisse ontwerp voor een functionele website. Natuurlijk gelijk helemaal in lijn met de vernieuwde huisstijl, om zo echt een eigen identiteit neer te zetten.

Aanpak

De oude website is de basis geweest voor het nieuwe ontwerp. In dit design hebben de artdirectors met veel wit gewerkt om het een professionele en strakke uitstraling te geven.  Onze webdevelopers hebben vervolgens de ontwerpen omgezet in een werkend geheel. Natuurlijk volledig responsive en goed te bekijken op ieder device.

van beers website