Dienst

Referentiecases

Blije klanten zijn de állerbeste ambassadeurs voor uw merk. Want hun verhalen over uw geslaagde prestaties zorgen voor vertrouwen bij prospects! En dus kan de goede ervaring van de ene klant, zomaar een andere klant opleveren. Wij helpen u bij het verzamelen van deze positieve ervaringen en werken ze vervolgens uit tot een referentie die impact maakt. En dat kan op heel veel manieren. Als uitgebreid artikel in de krant, als podcast, als video of als social media-post. En uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden! Meer weten over hoe wij voor u een referentie kunnen maken die raakt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende brainstorm!

Van geslaagde samenwerking

naar sterk verkoopverhaal

Zó maakt uw doelgroep kennis

met het verhaal van uw blije klanten

Bij het maken van een referentie kiezen we altijd voor een communicatiemiddel dat past bij uw doelgroep. Bijvoorbeeld als:
•    Redactioneel artikel
•    Uitgebreide referentiecase op PDF
•    Video
•    Podcast
•    Social media-post
•    Infographic
•    Lead-advertentie

Samen verder praten over uw referenties?

Heeft u ook tevreden klanten die u graag aan het woord laat? Dan gaan we graag samen met u brainstormen om te kijken hoe we uw geslaagde samenwerkingen omzetten in sterke verkoopverhalen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

GET

Voor de tijds- en toegangscontrole-experts van GET gingen we aan de slag met een uitgebreide PDF over het werk dat ze verricht hebben we bij diverse afdelingen van de Vlaamse politie. Hiervoor spraken we uitgebreid met diverse politieofficieren.

Euroconveyor

Soms zijn enkele zinnen meer dan voldoende om de boodschap over te brengen. Zeker op sociale media, waar korte teksten en heldere uitspraken altijd meer in trek zijn dan lange verhalen!

Solvinity

Met een goede referentie kun je klanten overtuigen voor jouw diensten of producten te kiezen, maar je kunt als werkgever bijvoorbeeld ook werkzoekenden motiveren om bij jou aan de slag te gaan! Dit deden we o.a. met een aantal inspirerende video’s voor Solvinity, waarbij we medewerkers een podium boden om te vertellen over de fijne werkcultuur bij het bedrijf!

Breewel

Een redactioneel artikel blijft een beproefd middel in wat meer traditionele sectoren, zoals bijvoorbeeld de transportwereld. Dit artikel maakten we voor Breewel Transport.

Kom in contact

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.