Dienst

SEO check

SEO betekent Search Engine Optimalisation, ofwel: hoe kunt u ervoor zorgen dat uw website nog beter presteert in zoekmachines? De SEO check laat zien op welke punten uw vindbaarheid verbeterd kan worden, een ideale start dus om te kijken welke mogelijkheden er zijn om hoger te komen in zoekmachines.

Vergoot uw vindbaarheid met een uitgebreide SEO check

De online wereld verandert continu. Het is dan ook belangrijk dat uw website dit ook doet om te blijven presteren. Beter vindbaar zijn dan uw concurrent is zo’n prestatieonderdeel dat optimaal moet zijn. Voor elk bedrijf, merk of aanbod is een prominente plek in de zoekmachines cruciaal. Immers, een mooie website zonder bezoekers levert niks op. Team Switch legt daarom bij de development van iedere website, de focus niet alleen op mooie maar ook op een technisch uitstekende website met sterke content, die goed scoort in Google. Ons doel is daarbij zo hoog mogelijk te staan in de zoekresultaten. Door de continue wijzigingen en wensen van Google adviseert Team Switch regelmatig zo’n check uit te (laten) voeren.

De SEO check

controleert op

  • Metadata, keywords & koppen
  • Snelheid
  • Server instellingen
  • Beveiliging
  • Mobiele bruikbaarheid

Google beloont websites als ze aan bepaalde zaken voldoen, deze punten past Google continu aan conform de ontwikkelingen in de online wereld. Een voorbeeld hiervan is dat nu de mobiele gebruikers toenemen, waardoor een responsive design belangrijker is dan voorheen. De snelheid van de site is belangrijker dan ooit. Daarnaast heeft Google recentelijk bekend gemaakt dat veiligheid nog belangrijker is geworden. Zo verlegt Google de focus regelmatig en wij houden dit nauwlettend in de gaten.

De SEO check

De SEO check van Team Switch houdt rekening met de ontwikkelingen van Google en ziet op welke punten uw website verbetert kan worden om hoger in de zoekresultaten te komen. Als uw website door de check is gegaan dan komt daar een score uit. Deze score kan variëren tussen de 0 en de 100, waarbij 0 slecht is en 100 perfect. De check wordt uitgevoerd op 51 punten, wat deze punten zijn kunt u vinden in de folder die te downloaden is op deze pagina. Door uw website achter te laten bepalen we gratis uw score en kijken vervolgens concreet met u hoe we de score direct kunnen verbeteren. Voor een uitgebreid overzicht van de 51 punten die wij meenemen in de SEO check vindt u boven aan de pagina een samenvatting om te downloaden.

Met de resultaten maken we voor u een duidelijk plan van aanpak met zogenaamd laag-hangend-fruit (zaken die u makkelijk aan kunt pakken) en zaken die wellicht wat complexer zijn om aan te passen. Zodat we samen bepalen op welke punten u of wij samen, uw site gaan verbeteren.

Direct een SEO check uit laten voeren?

Neem dan contact op met ons online team via 0297-525580 of per mail naar online@switchreclamebureau.nl.

Kom in contact

Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.