Klant

360talent

360talent is een gedreven wervingsspecialist, waar het vinden van de perfecte match tussen werkgever en werknemer altijd de hoogste prioriteit heeft. Daarnaast zorgt 360talent er ook altijd voor dat werknemers de kans krijgen om te leren en door te groeien. Zo ben je bij 360talent verzekerd van werk, én van goede begeleiding.

Concept en uitwerking welkomstpakket

UITDAGING

Je hebt als bedrijf een ijzersterke positie in de arbeidsmarkt als je huidige personeel blij is om voor je te mogen werken. En dat heeft bij 360talent hoge prioriteit, al vanaf de eerste werkdag. Daarom werd Team Switch gevraagd om invulling te geven aan een welkomstgift, die uitzendkrachten direct een welkom gevoel geeft op hun nieuwe werk. Daarnaast moest deze gift de nieuwe werknemer ook motiveren zijn/haar beste beentje voor te zetten.

AANPAK

Een welkomstpakket dat je aanspoort kennis te maken met je nieuwe collega’s. Dat was de insteek van Team Switch toen we op het idee kwamen een doosje te vullen met lolly’s die je op je eerste werkdag uit kunt delen. In dit doosje zit ook nog eens speciale welkomstboodschap op een kaartje, allemaal in de kenmerkende zwart/wit-tinten van 360talent. En dat zorgt dan ook weer voor en leuk contrast met de felgekleurde inhoud van het doosje!

360talent - Welkomstdoosje met kaart én lolly's

Door je nieuwe collega’s op dag één al te verrassen met de een leuke gift die ook nog eens motiveert een rondje te maken en uit te delen, zet je jezelf direct neer als aantrekkelijke werkgever.

Kaarten

Naast het welkomstpakket was 360talent ook op zoek naar een andere manier om het hele jaar door luchtig, maar toch persoonlijk contact te houden met hun uitzendkrachten. Hiervoor hebben we een reeks kaarten bedacht, elk met een opvallende foto en een heldere boodschap. Zo kan 360talent bij elke gelegenheid een persoonlijk kaartje sturen!

De kaarten hangen er mooi bij op het kantoor van 360talent