Illustratie van een printer waar drukwerk uit komt, lees snel verder waarom er drie redenen zijn om drukwerk uit te besteden
  • 08 February 2019
  • Tips
  • 4 minuten

3 Redenen om drukwerk uit te besteden

Goed drukwerk maakt indruk! Nu is het steeds makkelijker om zelf drukwerk te regelen online, dat snappen we. Bij diverse internetdrukkers kan je drukwerk laten printen, daarnaast staat er vast ook een kleurenprinter op de zaak. Dit is relatief snel en makkelijk geregeld. Maar maakt het ook de gewenste impact? Bij het binnenhalen van die nieuwe grote klant kan een andere papierkeuze, de juiste afwerking en een spetterend ontwerp het verschil maken. Dat kan lastig zijn als je dit niet vaker doet. Waar moet je beginnen? Duik je zelf in de wereld van drukwerk of laat je het aan een specialist over? Wij geven drie redenen om jouw drukwerk wel uit te besteden.

Samen zoeken naar het juiste papier en afwerking

De printer op jouw werk kan A4 en misschien A3 printen, handig voor brieven of offertes. Voor andere formaten of grote oplages is het interessanter om het drukwerk te laten regelen door een drukker of creatief bureau. Ga je voor offset druk of kies je voor digitaal? Drukwerkexperts ondersteunen je graag bij deze keuzes. Wil je dat het drukwerk er luxueus uitziet, dan kies je bijvoorbeeld voor een gesatineerd mc afgewerkt met matlaminaat. Ben je op zoek naar een duurzame uitstraling, kies dan voor een HVO-papier (houtvrij offsetpapier). Maar zo zijn er nog talloze andere mogelijkheden als het om papier gaat. Daarnaast kan de keuze voor 80, 120 of 300 grams papier ook zeker het verschil maken.

Een speciale gelegenheid? Iets te vieren? Denk samen met onze experts dan vooral in mogelijkheden en overweeg een preeg, stans, spot UV of andere afwerkingstechniek! Ook kan je kiezen voor een aparte vouwwijze, die het drukwerk extra opvallend en eigen maakt. Daarnaast is het ook mogelijk om drukwerk te personaliseren. Zo krijgt iedereen een persoonlijke kaart of ander geschenk.

Kwaliteit gegarandeerd

Samen met onze vaste kwaliteitspartners, met wie wij al jaren nauw samenwerken, staan wij garant voor al ons drukwerk. Als je het drukwerk uitbesteedt, aan ons of een ander bureau met ervaring, weet je zeker dat het goed komt. Zo hoef je je bijvoorbeeld niet druk te maken om de aanleverspecificaties en worden plot- en kleurproeven goed gecontroleerd. Van ontwerp tot productie wordt alles overgenomen. Zo kun jij je focussen op ander werk. Ervaren experts kijken met kritische blik al het drukwerk na. Mochten er problemen zijn, dan worden deze opgelost. Zo waarborgen wij de kwaliteit, en heb je de garantie dat alles geregeld wordt.

Complete opmaak geregeld

Direct aan de slag met een mooi magazine, folder, advertentie of direct mailing per post, maar heb je geen idee waar te beginnen? Door het uit te besteden aan een reclamebureau ben je verzekerd van een effectief ontwerp. Hierin komen tekst en beeld samen tot een sterke creatieve uiting. Met een goede briefing zet je een bureau zo aan het werk met jouw drukwerk. Van het concept tot de fotografie en de copywriting, als je volledig ondersteund wilt worden moet je zeker contact opnemen. Een pakkend ontwerp gegarandeerd.

Hieronder enkele voorbeelden. Zoals de brochure voor ASS Autostoelen, de stuurhanger als onderdeel van de employer branding voor Brouwer Transport, de folder voor Hilverda De Boer, de DM met banderol voor Yenlo en het magazine voor SCOL.

Drukwerk ASS Brochure
Drukwerk Brouwer Hangers
Drukwerk Hilverda de Boer
Drukwerk Banderol Yenlo
Magazine Drukwerk SCOL

De printer op werk is prima voor dagelijkse printjes. Voor drukwerk dat echt indruk maakt moet je een stapje extra doen. Geen idee waar je moet beginnen? Ga aan de slag met ons, of een ander reclamebureau. Zo kan je samen op zoek naar het perfecte papier met passende afwerkingstechniek. Door het uitbesteden is ook de kwaliteit gegarandeerd, een bureau werkt immers met vaste kwaliteitspartners. Ten slotte kunnen ze ook de complete opmaak voor je regelen. Zo heb je er weinig omkijken naar maar zorg je wel voor drukwerk met impact. Naast indrukwekkend drukwerk kan je ook bij ons terecht voor uitzonderlijk relevante relatiegeschenken, een goed logo en andere creatieve diensten.