Klant

Janson Bridging

Tijdelijk of permanent een brug nodig? Janson Bridging is dé ontzorgende expert op het gebied van modulaire stalen bruggen, pontonsystemen, roro’s en ferries voor zowel civiele als militaire doeleinden. Kennis, ervaring, voorraad en flexibiliteit: daarin blinkt Janson Bridging uit als het om bruggen gaat. Niet voor niets zijn ze marktleider in Europa.

Artdirection videokaart

Voorkant van de Janson Videokaart

Uitdaging

Vanuit Janson Bridging kwam de vraag om mee te denken over een mailing met videokaart, en deze ook te ontwerpen. In de videokaart speelt een mooie en professionele video af over Janson Bridging wereldwijd. De artdirectors bij Team Switch hebben hun uiterste best gedaan om het ontwerp net zo indrukwekkend te maken als de video zelf.

Aanpak

Janson Bridging is al ruim acht jaar klant van Team Switch. We hebben inmiddels een aardige database aan beeldmateriaal opgebouwd. Dat maakt het ontwerpen van een flitsend ontwerp een stuk makkelijker. De huisstijl (zie hieronder) van Janson bevat wit en grijstinten, in het ontwerp van de videokaart is gekozen voor meer blauwe en donkere kleuren. Dit maakt het geheel spannender en daarnaast komt de video op deze manier mooi uit. Zo is het echt een cadeautje om weg te geven.

Videokaart design

Blauwe videokaart voor Janson Bridging
Voorkant van de Janson Bridging Videokaart
Binnenkant van de Janson Bridging Videokaart met afspelende video

Stationary, website en diverse uitingen

janson bridging wiebertje

Uitdaging

Een merk dat de leiding neemt, dat is Janson Bridging. Met projecten in binnen- en buitenland bewijzen ze keer op keer  dat ze de kracht, klasse en de uitstraling hebben van een marktleider. Voor deze mooie club mogen we aan de slag om te zorgen dat ook externe communicatiemiddelen dit uitstralen.

Aanpak

In het logo staat het wereldwijde teken voor bruggen centraal. De kleuren blauw en grijs stralen uit dat het betrouwbare partij is waar men graag zaken mee doet. Daarnaast maken we gebruik van rode accenten om het geheel een bepaalde toegankelijkheid en nuchterheid mee te geven. Deze kleuraccenten komen niet alleen terug in het logo, maar bijvoorbeeld ook in het webontwerp.

Huisstijl Janson Bridging

Janson Bridging logo
Janson Bridging huisstijl

Webdesign

janson bridging website

Corporate folder

janson bridging folder6
janson bridging folder1
janson bridging folder5
janson bridging folder4
janson bridging folder3
janson bridging folder2